Header home

Niall Horan

UITVERKOCHT? PV HEEFT WEL KAARTEN!

In 2018 konden een lucky few Niall Horan al ontmoeten tijdens zijn eerste solotour. De Ierse zanger heeft inmiddels flink meer hits op zijn naam staan en komt zich graag (opnieuw) aan je voorstellen. En daarmee ook aan een hoop nieuwe muziek, want deze tour staat in het teken van de op 13 maart a.s. te verschijnen plaat 'Heartbreak Weather'.

Niall Horan, die meer dan 80 miljoen albums verkocht als bandlid van het mega-succesvolle One Direction, begon zijn solocarrière met de singles ‘This Town’ en ‘Slow Hands’, die allebei minstens 2 keer platina werden in meerdere delen van de wereld. Met het debuutalbum ‘Flicker’ behaalde hij een enorm wereldwijd succes en ontving lovende kritieken. Het album kwam in oktober 2017 op nummer 1 binnen in de Billboard 200 en ontving al snel de platina status in 20 landen, inclusief de Verenigde Staten. Naast meer dan drie miljoen verkochte albums en 3,5 miljard wereldwijde streams stond het album bovenaan de iTunes Top Album Chart in 61 landen. Horan's Flicker World Tour omvatte uitverkochte shows in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Europa, Singapore, Japan, Brazilië en Australië.

niall-horan-portretWaar en wanneer
Amsterdam, Ziggo Dome
zaterdag 17 oktober 2020
aanvang 20.00 uur

Kaarten
De normale prijs voor deze tickets bedraagt €88,50 inclusief servicekosten. Het betreft zitplaatsen op de eerste ring in vak 106/107. 
Uiteraard bieden wij deze kaarten goedkoper aan: jij betaalt slechts €57,50 per persoon! 

Ledenprijs geldt in dit geval voor jou en je partner. Voor verdere familie en vrienden betaal je de introducéprijs.

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen.

Bestellen

Datum17 okt 2020 20:00
LocatieZiggo Dome
PlaatsAmsterdam
Omschrijving
Beschikbaar36 stuks
Leden tickets (max. 2) € 57,50 per ticket
Introducé tickets (max. 4) € 67,50 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon