Header home

Afrikos

15% KORTING OP SAMEN ZUID-AFRIKAANS KOKEN!

NIET MOEILIJK WEL VERRASSEND SMAKELIJK!
Samen met je collega’s, vrienden, familie waan je je een middag of avond in warme Zuid-Afrikaanse sferen. Naast de warme gastvrijheid zijn het al gauw warme geuren die onze  “AfriKos Kombuis” vullen! AfriKos heeft geen eigen keuken en daarom kan iedere keuken een “AfriKos Kombuis” worden – een gehuurde kookstudio, in een bedrijfskantine of bij jou thuis.

Samen bereiden we verschillende gerechten met de combinaties van kerrie, garam masala, komijn, kaneel, munt en koriander met zowel vlees als vis en groenten. Een overheerlijk nagerecht is ten minste zo belangrijk en ook hierin zal het recept je verrassen!

Bij AfriKos gaat het om de beleving van het samenzijn, een feestelijk menu op tafel zetten en daarna heerlijk eten. Alle groepsgroottes zijn welkom, we denken graag mee om je wensen te realiseren. Daarom ook geen standaard workshop, maar telkens uniek en afgestemd op de vraag. Zo komt het ook dat mensen vaker een 2e of zelfs 3e keer kiezen voor AfriKos!

De begeleiding is door Leoné, geboren en getogen in Zuid-Afrika, en zelfs na 20 jaar in Nederland onverminderd verliefd op ‘haar eigen’ taal en cultuur. Daar maakt zij je graag deel van tijdens deze kookbelevenis.

Een sfeer impressie vind je op Facebook en www.afrikos.nl

afrikos-compilatie

ALLEEN VOOR PV-LEDEN  een WARME ZUID-AFRIKAANSE SPECIAL
Een gastvrije 15% korting op je aanvraag! De prijzen voor een AfriKos Kookbelevenis variëren tussen €45 tot €65 pp en is inclusief een heerlijk voorafje, 4 consumpties pp en btw. Het tarief wisselt naar gelang van de reiskosten (0,19c per km vanuit Zwolle) en de eventuele huur van accommodatie.

Niet alleen voor een paar maanden maar GEHEEL 2020 WELKOM!

 voor deze aanbieding.
Footer Icon