Header home

Marken Express

COMPLEET DAGJE UIT VOOR €30,00!

Wil je er een dagje op uit? Dat kan! We nemen je mee aan boord van de Volendam Marken Express vanaf Volendam naar Marken waar je heerlijk kunt genieten van een lunch bij Taverne de Visscher.

Loop vervolgens rond in Marken waar je de authentieke huizen op palen kunt zien, het is ook mogelijk van maart tot oktober om het Marker Museum eens aan te doen en de feestelijke klederdracht te bekijken!
Heb je zin in een stevige wandeling? Loop dan eens door naar de beroemde vuurtoren Het Paard van Marken! Onderweg kom je nog langs een melkveebedrijf waar op elke zaterdag een streekproductenwinkel geopend is.

marken-express-steiger marken-express-taverne

Na even uit te hebben gewaaid op Marken, kan je met de Volendam Marken Express weer terug naar het bruisende Volendam! Ga op de foto in traditionele klederdracht voor een mooi aandenken aan dit dagje uit bij Fotograaf Volendam en loop vervolgens verder langs de dijk waar de heerlijke geur van Woltjes Backerij je al tegemoet komt! Hier kun je een demonstratie volgen hoe wafels gemaakt worden en na afloop natuurlijk ook genieten van zo’n heerlijke wafel!

Exclusieve kortingsactie
Een compleet dagje uit van: €50 voor €30!

Inbegrepen bij het dagje weg:
- Bootticket Volendam Marken Express
- Lunch bij Taverne de Visscher
- Foto in traditionele klederdracht bi Fotograaf Volendam
- Wafel bij Woltjes Backerij

marken-express-klederdracht marken-express-wafels

 voor deze aanbieding.
Footer Icon