Header home

Windmill Cruises

€27,50 VOOR RONDVAART MET LUNCHARRANGEMENT ZAANSE SCHANS!

Ontdek de heldenrollen van onze Zaanse molens. Zonder deze ‘Hollandse helden’ had Nederland helemaal geen Gouden Eeuw en VOC gekend. Vaar mee met deze unieke heldentocht en leer de geheimen, raak geïnspireerd en verwonderd door ons Zaanse Wereld Erfgoed.

Ontdek onze Hollandse Helden en bezoek deze op de Zaanse Schans! Zonder deze Helden had Nederland geen Gouden Eeuw en VOC gekend. Vaar mee met Windmill Cruises en hoor het verhaal van deze Helden, daarbij is het mogelijk om tegen een kleine meerprijs uit te stappen bij molen het Jonge Schaap om daar het verhaal van de molenaar te horen en deze molen van binnen te bekijken. Hierna kun je wandelen over de Zaanse Schans, geniet van een heerlijke lunch bij Restaurant de Hoop op d’swarte Walvis en verwonder je verder over de cultuur van dit mooie stukje Zaandam. Geniet van een stroopwafel bij de Gecroonde Duijvenkater en ontvang een heerlijke brownie bij het Cacaolab.

In tegenstelling tot de vermelding in de nieuwsbrief is het bij het Cacaolab niet mogelijk om een warme chocolademelk te verkrijgen, je ontvangt in plaats daarvan een heerlijke brownie!
Ook is het Cacaolab vanwege onderhoud tot 15 februari 2020 gesloten. Daarna zullen ze weer open zijn en kun je genieten van de heerlijke chocolade daar!

windmill-cruises-jongen windmill-cruises-bakkerij

Exclusieve kortingsactie
Een compleet dagje uit van: €35 voor €27,50!

Inbegrepen bij het dagje weg:
- Bootticket Windmill Cruises
- Lunch bij d’Swarte Walvis
- Stroopwafel bij Gecroonde Duijvenkater
- Brownie bij Cacaolab

windmill-cruises-molens

 voor deze aanbieding.
Footer Icon