Header home

Nacht van Oranje 2020

VOOR €10 NAAR DEZE EK EDITIE IN AHOY ROTTERDAM!

In 2020 verhuist de Nacht van Oranje eenmalig naar een andere datum. Niet op de avond voor Koningsdag staat Rotterdam Ahoy in het teken van 360 graden Hollands feest, maar op de vooravond van het EK!

Op zaterdag 13 juni 2020 kan het dak eraf dus voor alle oranjefans. We verwachten er wederom meer dan 13.000 te mogen ontvangen. Hou je van Nederlandstalige muziek, meezingen en een dikke party, zorg dan dat je van de partij bent. De eerste artiesten zijn inmiddels bekend (Wolter Kroes, Jan Smit, Het Feestteam en Lee Towers) en uiteindelijk zullen op zaterdag 13 juni weer zo'n 15 vaderlandse topacts hun grootste hits laten horen.

"We zijn er weer bij en dat is prima!" Jan Smit, Wolter Kroes, Het Feestteam en Lee Towers zijn de eerste artiesten voor de speciale 'EK editie' van de Nacht van Oranje in 2020.
De speciale 'EK editie' van het meezingfeest is het gevolg van de toewijzing van het Eurovisie Songfestival aan Rotterdam.

Er geldt een minimale toegangsleeftijd van 18 jaar.

nacht-van-oranje-zaalWaar en wanneer
Ahoy Rotterdam
zaterdag 13 juni 2020
aanvang 19.45 uur
meer informatie: nachtvanoranje.nl

Exclusieve korting
Als lid van de personeelsvereniging word je in de uitzonderlijke gelegenheid gesteld om de Nacht van Oranje tegen gereduceerd tarief bij te wonen: met 57% korting! Voor deze aanbieding zijn zitplaatsen gereserveerd op de 1e Ring in vak Aa, Ab, Ac, Ad en Ae.
Er kan ook gereserveerd worden voor staanplaatsen Arena.

Zitplaatsen 1e ring: normale prijs €26,00 inclusief servicekosten, nu voor €10,00!
Staanplaatsen Arena: normale prijs €29,00 inclusief servicekosten, nu voor €12,50!

 voor deze aanbieding.
Footer Icon