Header home

Hessel & Tess

VOOR €39 NAAR DIT CONCERT MET EEN MIX VAN AANSTEKELIJKE ROCK EN POP!

‘Gewoon lekker muziek maken’. Meestal in eigen Café De Groene Weide op Terschelling en af en toe met een groots en eigenzinnig concert. Hessel en Tess brengen een mix van aanstekelijke rock en pop. Een concert van Hessel en Tess is een beleving voor iedereen. Maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, iedereen gaat uit zijn dak.’

hessel-tess-portretNa grote shows in AFAS Live, Thialf en recentelijk Ziggo Dome keert Hessel in 2020, na bijna 30 jaar, terug naar Ahoy voor een nieuw, groots en eigenzinnig concert. Samen met dochter Tess op de plek waar hij voor het eerst heel Nederland aan het feesten kreeg.

In 1991 verbaasde Hessel vriend en vijand door als zingende kroegbaas Ahoy tweemaal stijf uit te verkopen en - belangrijker nog - heel het land te charmeren met zijn ontwapenende performance van aanstekelijke rock-, blues- en popmuziek én natuurlijk 'Terug Naar Terschelling’. Het was het begin van een jongensboek, dat voor Hessel steeds spannender werd.
De nu 63-jarige artiest bracht in de loop der jaren acht albums uitbracht en staat jaarlijks meer dan 250 keer met zijn dochter op het podium in hun eigen Café De Groene Weide. In 2005 stonden ze voor het eerst samen op een groot podium in Thialf. Twee jaar geleden wisten Hessel en Tess meer dan tienduizend bezoekers naar Ziggo Dome te trekken. In 2020 kan Ahoy een even groot en verrassend concert verwachten, met hetzelfde simpel en doeltreffende thema : "Geen moeilijk gedoe, gewoon lekker muziek maken! Jong of oud, het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, iedereen gaat uit zijn dak tijdens een optreden van Hessel en Tess.”

hessel-tess-liveWaar en wanneer
Rotterdam, Sportpaleis Ahoy
zaterdag 14 maart 2020
aanvang 20 uur

Exclusief voor PV-leden
De normale prijs bedraagt €49,00 incl €4,00 servicekosten.Voor deze actie zijn zitplaatsen gereserveerd in vak Aa, Da, Df en Ca – alles op de 1e ring; ook zijn er staanplaatsen beschikbaar in de Arena. Tickets zijn verkrijgbaar met €10,00 korting en jij betaalt dus €39,00 incl. servicekosten!

 voor deze aanbieding.
Footer Icon