Header home

Diner Kortingskaart

25% KORTING BIJ VELE RESTAURANTS VOOR SLECHTS €6,95!

Diner Kortingskaart is dé kaart voor één jaar 25% korting bij honderden restaurants. De kaarthouder krijgt korting over de gehele rekening van maximaal 4 personen. Dus ook met minder dan vier personen. Ben je met een groter gezelschap, dan wordt er alleen 25% korting op de uitgaven van 4 personen gegeven.

diner-kortingskaart-restaurantsJe kan bij elk aangesloten restaurant terecht met je Diner Kortingskaart. Je kan de Diner Kortingskaart gebruiken voor een lunch of een diner. Kijk bij de aangesloten restaurants op de website voor o.a. de openingstijden en de dagen dat het restaurant korting geeft.
KLIK HIER voor de aangesloten restaurants.


Hoe lang is Diner Kortingskaart geldig?

Diner kortingskaart heeft een geldigheid van 1 jaar na uitgifte. De kaart wordt niet automatisch verlengd. Op de kaart is aangegeven tot welke datum de kaart geldig is.


Slechts €6,95 voor PV-leden

De normale prijs voor een Diner Kortingskaart is €34,95 inclusief verzendkosten. Speciaal voor PV-leden geldt een actietarief van €6,95 per kaart!

Natuurlijk is het ook heel leuk om de Diner Kortingskaart cadeau te geven en dit kan dan ook. Je kunt meerdere kaarten voor deze prijs bestellen.

Wij geven tweewekelijks de bestellingen door aan Diner Kortingskaart en zij versturen dan de kaart naar je huisadres. Bestellen betekent dus dat je ermee akkoord gaat dat we je NAW-gegevens doorgeven aan de leverancier.

Activeren
Je ontvangt nadat de PV je bestellling heeft door gegeven een pas op naam. Met je kaartnummer kan je ook de Diner Kortingskaart app activeren. Zowel de Diner Kortingskaart als de app geven je een jaar lang 25% korting bij één van de aangesloten restaurants.

Hoe werkt het?

  1. Zoek op deze site een restaurant bij jou in de buurt.
  2. Reserveer (telefonisch of online) en vermeld dat je de Diner Kortingskaart wilt gebruiken.
  3. Toon je Diner Kortingskaart bij binnenkomst.
  4. Ontvang met maximaal vier personen 25% korting op de gehele rekening.

Actievoorwaarden 

• De actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen
• De producten zijn niet inwisselbaar voor contant geld
• Aanbieding is geldig t/m 31-12-2020 dus ook dit jaar kun je voor hetzelfde voordelige tarief een nieuwe kaart bestellen.

Klantenservice
Voor vragen of onduidelijkheden over de Diner Kortingskaart kan je contact opnemen met de klantenservice van Diner Kortingskaart per e-mail: info@dinerkortingskaart.nl

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen.

diner-kortingskaart-tafel

Bestellen

Datum1 jan 2020 t/m 31 dec 2020
Omschrijving
Beschikbaar151 stuks
Leden tickets (max. 10) € 6,95 per ticket
Introducé tickets (max. 10) € 6,95 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon