Header home

KREZIP Live on the Beach

VOOR €39 NAAR DIT STRANDCONCERT!

De zeer succesvolle band KREZIP geeft op zaterdag 5 september 2020 een groot concert op het strand van Scheveningen: KREZIP – LIVE on the BEACH. Deze 6e editie van LIVE on the BEACH wordt gekenmerkt door een ijzersterk programma want eerder op de dag staan o.a. ook Danny Vera en Nielson op het podium.

Na een succesvolle comeback met een optreden op Pinkpop en drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome afgelopen najaar heeft Krezip de smaak te pakken. De band heeft het zo naar haar zin op het podium en de reacties van het publiek zijn zo hartverwarmend, dat de bandleden hebben besloten om de zomer af te sluiten met een groot concert op het strand van Scheveningen.

We zijn nog steeds high van onze shows in de Ziggo Dome en kunnen dus niet wachten om weer te spelen in 2020”, aldus Jacqueline Govaert. “We kijken er ongelofelijk naar uit om de zomer af te sluiten met een bijzonder strandconcert LIVE on the BEACH. Het is een prachtige locatie en samen met geweldige artiesten als Nielson en Danny Vera kan het alleen maar een hele bijzondere avond worden!

Krezip brak in het jaar 2000 door na een optreden op Pinkpop waarna heel Nederland en België verslingerd raakten aan de superhit ‘I Would Stay’, die in beide landen de koppositie in de hitlijsten haalde. In de jaren daarna bracht de band meerdere albums uit, en scoorde ze diverse grote hits met o.a. ‘Out Of My Bed’, ‘All My Life’ en ‘Sweet Goodbyes’. In 2009 besloot de band te stoppen en gingen ze ieder hun eigen weg. Begin 2019 kondigde de band aan weer bij elkaar te komen voor een optreden op Pinkpop en drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome. Tevens kwam er een nieuw album. Het album heeft inmiddels de Gouden status behaald en single ‘Lost Without You’ werd bekroond met Platina.

krezip-2020Waar en wanneer
Scheveningen, strand ter hoogte van Strandweg 1
zaterdag 5 september 2020
15:30 uur Deuren open
23:15 uur Einde

Kaarten
Het concert is zo goed als uitverkocht maar wij hebben nog kaarten kunnen bemachtigen. De normale prijs voor deze staanplaatsen bedraagt €49,90 inclusief servicekosten. Uiteraard bieden wij deze kaarten goedkoper aan: jij betaalt slechts €39! 

Ledenprijs geldt voor jou en je partner (of 1 introducé). Voor verdere familie of vrienden betaal je de introducéprijs. 

Let op: minimum leeftijd 18 jaar

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen.

Bestellen

Datum5 sep 2020
LocatieStrand
PlaatsScheveningen
Omschrijving
Beschikbaar32 stuks
Leden tickets (max. 2) € 39,00 per ticket
Introducé tickets (max. 8) € 49,00 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon