Header home

Derlon Hotel Maastricht

50% KORTING OP EEN OVERNACHTING!

Derlon Maastricht verwelkomt gasten sinds 1870 op het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht. In dit jaar heeft de Franse chef-kok Louis Desiré Derlon (1827-1902) het hotel overgenomen en sindsdien draagt het nog steeds zijn naam als eerbetoon aan de gastvrijheid en gastronomie die hij altijd hoog in het vaandel had.

De locatie in het hart van het oude centrum van Maastricht is niet te overtreffen, het hotel heeft als sinds de Romeinse tijd een significante plek gehad binnen Maastricht. Dat is nu nog steeds het geval en om de hoek ligt het sfeer- en stijlvolle Stokstraatkwartier. Ook zijn alle mooie bezienswaardigheden van Maastricht binnen loopafstand.

We hopen u snel te mogen verwelkomen op deze historische plek in het mooie Maastricht.

derlon-hotel-kamerWaar
Hotel Derlon
Onze Lieve Vrouweplein 6
6211 HD Maastricht

Exclusief voor PV-leden
De aanbieding geldt voor een Deluxe tweepersoons kamer en is inclusief een champagne ontbijt en exclusief toeristenbelasting. Jij krijgt 50% korting: van €265,00 voor €132,50!

Goed om te weten
• Je kan je auto parkeren in de Q-park garage ‘Onze Lieve Vrouwe-parking’ op circa 100 meter van het hotel
• Uitrijkaart Q-park Onze Lieve Vrouweparking: € 22,50 per auto per 24 uur (regulier dagtarief: € 25,00). Verkrijgbaar bij de receptie. LET OP! Wanneer je de parkeergarage in rijdt met je Credit Card kan je geen gebruik maken van de uitrijkaart met gereduceerd tarief.

 voor deze aanbieding.
Footer Icon