Header home

Cavalluna

VOOR €35 NAAR NIEUWE SHOW LEGEND OF THE DESERT

Paardenfans opgelet! De populairste paardenshow van Europa komt naar Rotterdam Ahoy! Op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020 zijn er drie fantastische voorstellingen te zien in de Ahoy Arena. Het nieuwe verhaal “CAVALLUNA – Legend of the Desert” zal heel Europa betoveren met een waanzinnige combinatie van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek. Verheug je op nieuwe onvergetelijke momenten en beeldschone paarden.

cavalluna-2020-dame-op-paard“CAVALLUNA – Legend of the Desert” neemt je mee op een mysterieuze reis door de woestijn. Het geheimzinnige verhaal draait om de prinses van een stam uit de woestijn, die een onmogelijke opdracht krijgt. Ze moet het mysterie van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld te beschermen tegen een groot gevaar. Zal ze er op tijd in slagen de eeuwenoude missie te volbrengen en alles te redden waaraan zij zo gehecht is?
Bestel snel je kaarten en ga mee op een spannend paardenavontuur!

cavalluna-2020-sfinxWaar en wanneer
Rotterdam, Ahoy Arena
zaterdag 7 maart 2020 om 15.00 en 20.00 uur
zondag 8 maart 2020 om 14.00 uur

Van €59,00 voor €35,00!
Voor deze aanbieding zijn de laatste plaatsen in vak Cb/Ca op de eerste ring beschikbaar. Voor beide dagen bedraagt de prijs €35,00 exclusief servicekosten. De normale prijs bedraagt € 59,00 (vanaf 13 jaar) en € 49,00 (kinderen t/m 12 jaar) exclusief servicekosten.

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal € 1,85 transactiekosten en/of € 3,60 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.

 voor deze aanbieding.
Footer Icon