Header home

Vakantiebeurs 2020

VOOR €9 NAAR JAARBEURS UTRECHT

De Vakantiebeurs is jarig! Deze extra feestelijke 50e editie krijgt een gouden randje; laat je verrassen door het nóg grotere aanbod van reisorganisaties, hotels en bestemmingen. Swing mee met de indrukwekkende optredens van grote artiesten & doe mee aan allerlei avontuurlijke activiteiten. Proef bij de locals van de allerlekkerste hapjes en drankjes vanuit de hele wereld.

Laat je van 16 t/m 19 januari 2020 door de specialisten inspireren over jouw volgende vakantiebestemming en ervaar hét ultieme vakantiegevoel. Een flink aangevulde bucketlist gegarandeerd. Waar ga jij heen?

vakantiebeurs-2020-djoser vakantiebeurs-2020-carnaval

Ontdekken. Beleven. Doen.
Boek bovendien de beste aanbiedingen en vakantiedeals. Ontdek nieuwe bestemmingen en spreek met lokale experts om de leukste restaurantjes, hot spots en accommodaties, zonder een wirwar aan internetpagina’s door te hoeven scrollen, gewoon één-op-één, in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom lekker in de vakantiesfeer met culinaire verrassingen, live muziek en entertainment. En ervaar zelf hoe de Vakantiebeurs al je zintuigen prikkelt.

Tijdens een bezoek aan de Vakantiebeurs zie je letterlijk de hele wereld aan je voorbij trekken. Van Frankrijk, Italië en Portugal, loop je zo door naar Amerika, Afrika, China en Australië. Of je nu van actieve vakanties houdt, verre bestemmingen, cruises, ontspannen reizen, familievakanties of stedentrips; er is voor iedereen wat wils.

Kijk voor meer informatie op www.vakantiebeurs.nl.

vakantiebeurs-2020-zeilbootje vakantiebeurs-2020-duiker

Waar en wanneer
Jaarbeurs te Utrecht
donderdag 16 t/m zondag 19 januari 2020
van 09.30-17.30 uur (zaterdag tot 20.00 uur)

Kaarten
De normale toegangsprijs is €15,00 voor een dagkaart. Kinderen t/m 16 jaar gratis toegang. 
Uiteraard bieden wij onze leden de kaarten goedkoper aan: voor slechts €9,00! 
Voor die prijs kun je gaan wanneer je wilt.

Kom je liever wat later?
Middagticket ad €8 geldt van 13:00 – 17:30 uur
Zaterdagavondticket €8 geldt van 16:00 – 20:00 uur (horeca open tot 20:30 uur)
Hierop is niet de PV-korting van toepassing.

 voor deze aanbieding.
Footer Icon