Header home

Beste Zangers LIVE in Ahoy

VOOR €56 NAAR LEUKSTE CONCERT OOIT!

Het populaire televisieprogramma Beste Zangers beleefde dit jaar haar twaalfde seizoen en wist wederom week na week een miljoenenpubliek aan zich te binden. Op 22 & 23 mei 2020 zal voor het eerst een live editie van het programma plaatsvinden tijdens 'Beste Zangers Live' in Rotterdam Ahoy!

Al sinds het eerste seizoen in 2009 staat het programma garant voor spectaculaire vertolkingen van grote en bekende hits. Voor vele artiesten, waaronder Glennis Grace en Davina Michelle betekende hun deelname zelfs een absolute doorbraak van hun carrière. Op 22 & 23 mei volgend jaar komen vele artiesten die hebben deelgenomen aan het programma samen in Ahoy om de hoogtepunten van de afgelopen twaalf seizoenen te herbeleven.

Onder anderen Glennis Grace, Davina Michelle, Floor Jansen, Henk Poort, Emma Heesters, Trijntje Oosterhuis, Julia Zahra en Rolf Sanchez zullen onder begeleiding van de Beste Zangers Liveband hier de mooiste, ontroerendste en meest spraakmakende momenten uit het programma live ten gehore brengen. De aankomende vier weken zal elke week een nieuwe artiest worden toegevoegd aan de line-up.

beste-zangersWaar en wanneer
Rotterdam, Sportpaleis Ahoy
vrijdag 22 mei 2020
aanvang 20.00 uur

Kaarten
Wij hebben kaarten voor het eerste concert op vrijdag 22 mei 2020.
De normale prijs voor deze tickets bedraagt €66,00 inclusief servicekosten. Het betreft zitplaatsen op de eerste ring in vak Af/Ag. Recht tegenover het podium 'in the round'.
Uiteraard bieden wij deze kaarten goedkoper aan: jij betaalt slechts €56 per persoon! 

Ledenprijs geldt in dit geval voor jou en je partner. Voor verdere familie en vrienden betaal je de introducéprijs.

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen.

Bestellen

Datum22 mei 2020 20:00
LocatieSportpaleis Ahoy
PlaatsRotterdam
Omschrijving
Beschikbaar13 stuks
Leden tickets (max. 2) € 56,00 per ticket
Introducé tickets (max. 8) € 66,00 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon