Header home

Lazarus

VANAF €56 TE ZIEN IN ROTTERDAM

Hoewel Lazarus pas op 13 oktober jl. in première is gegaan, zijn de kaarten voor Bowie’s laatste meesterwerk niet aan te slepen. De voorstelling zou in eerste instantie slechts drie maanden te zien zijn in het Amsterdamse DeLaMar Theater, maar nu al is de speelperiode verlengd naar een half jaar. Nog altijd is er sprake van een grote run op kaarten. Om deze reden is Albert Verlinde, producent en algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland, in gesprek gegaan met het Luxor Theater in Rotterdam.

Met de legendarische concerten van David Bowie in de Kuip in het geheugen gegrift kan Rotterdam niet achterblijven als speelstad van Bowie’s requiem, vond ook de producent. Het oude Luxor Theater is slechts één van de vier theaters waar Lazarus dit theaterseizoen te zien zal zijn. Vanaf 22 april 2020 is deze bijzondere voorstelling, voor een exclusieve periode van drie weken, in het oude Luxor Theater te zien. 

lazarus-duoHet verhaal
Een mysterieuze, meeslepende en emotionele rollercoaster, gemaakt door kunstenaar, stijlicoon en wereldberoemde popster David Bowie. In december 2015 beleefde de ongeneeslijk zieke Bowie de première van zijn laatste meesterstuk Lazarus, ongeveer een maand later overleed hij. In Lazarus neemt Bowies alter ego Thomas Newton (Gijs Naber, Gouden Kalfwinnaar en bekend van o.a. Penoza) ons mee door zijn leven, dromen en obsessies. Een reis die wordt omlijst door hits als Absolute beginners, Changes, Heroes en Lazarus. Een must see theaterbelevenis en dé kans om de scheppende kracht van David Bowie te zien, te horen en te voelen.

Waar en wanneer
Rotterdam, Oude Luxor Theater
zondag 26 april om 15.00 uur
zaterdag 2 mei om 20.00 uur
woensdag 6 mei om 20.00 uur

Kaarten
Wij hebben een beperkt aantal plaatsen in Rotterdam kunnen bemachtigen en hebben een exclusieve korting op eersterangs zitplaatsen. Wees er dus snel bij want OP = OP !!

De normale prijs bedraagt resp. €82,50 (za-zo) en €68,50 (woe) inclusief servicekosten. Bestel nu je kaarten via de PV en betaal voor deze eersterangs zitplaatsen slechts een ledenprijs van €70,00 en €56,00 per ticket!
Ledenprijs geldt voor jou en je partner (of 1 introducé). Voor verdere familie en vrienden betaal je de introducéprijs.

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen

Bestellen

Datum26 apr 2020 15:00
LocatieOude Luxor Theater
PlaatsRotterdam
Omschrijving
Beschikbaar17 stuks
Leden tickets (max. 2) € 70,00 per ticket
Introducé tickets (max. 8) € 80,00 per ticket
Datum2 mei 2020 20:00
LocatieOude Luxor Theater
PlaatsRotterdam
Omschrijving
Beschikbaar14 stuks
Leden tickets (max. 2) € 70,00 per ticket
Introducé tickets (max. 8) € 80,00 per ticket
Datum6 mei 2020 20:00
LocatieOude Luxor Theater
PlaatsRotterdam
Omschrijving
Beschikbaar14 stuks
Leden tickets (max. 2) € 56,00 per ticket
Introducé tickets (max. 8) € 66,00 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon