Header home

Dolfje Weerwolfje

20% KORTING IN DIVERSE THEATERS IN NEDERLAND

Na het grote succes van ‘Dolfje Weerwolfje de Musical’ komt er een vervolg: ‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks.’ Dé nieuwe familiemusical vol leuke liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. Kom je ook kijken?

Na het succes van ‘Dolfje Weerwolfje de Musical’ is komt Rick Engelkes Producties met een vervolg: ‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks’. Een spannende familiemusical gebaseerd op de beroemde kinderboekenreeks van Paul van Loon.

dolfje-foeksiaHet verhaal
Wrow! Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje, dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes.
Als de moerasheks, juf Minuul, erachter komt dat er een weerwolf in het Heksenbos is, wordt Dolfje gevangen genomen. Dan barst de strijd los tussen de heksen en de weerwolven. Foeksia weet niet wat ze moet doen. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen?

‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks’ is dé nieuwe familiemusical, vol leuke liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. Kom naar deze magische voorstelling in het theater. Wakkabakkaboe!’

Waar en wanneer
Diverse theaters in Nederland
van 17 oktober 2019 t/m 2 maart 2020

Exclusief voor PV-leden
Jij krijgt 20% korting op de normale prijs bij diverse deelnemende theaters in Nederland.
Er worden nog steeds theaters aan deze lijst toegevoegd.

 voor deze aanbieding.
Footer Icon