Header home

L'Atelier Tailoring

25% KORTING OP MAATKLEDING VOOR HEREN!

L’Atelier tailoring is de meest onconventionele kleermaker vanwege de gedurfde persoonlijkheid, toegankelijke prijzen en originele stijlcombinaties. Breaking boundaries of traditional tailoring is de visie van L’Atelier Tailoring. Bij L’Atelier stel je alles zelf samen, van stof tot aan details en pasvorm. Of je nu op zoek naar een mooi pak, casual jasje, broek of overhemd, wij kunnen je helpen! Wij zijn de kleermaker voor de moderne generatie.

L’Atelier Tailoring
Zij hebben zich gevestigd met het idee om de Nederlandse man te assisteren met het uitbreiden van zijn garderobe. Een unieke op maat gemaakte ervaring met een ontspannen sfeer.

Zij vertalen jouw persoonlijkheid naar een unieke outfit op maat. Zij geloven dat adviseren, informeren en inspireren de belangrijkste waarden zijn. L’Atelier combineert gastvrijheid samen met vakmanschap voor maatkleding en ze verwelkomen iedereen in hun Atelier voor een gezellig gesprek en een goede kop koffie.

Duurzaamheid is nog nooit zo chic geweest! Steeds meer mensen kiezen daarom voor kleding op maat. Deze op maat gemaakte industrie heeft een betere prijs/kwaliteitsverhouding en je hebt geen verspilling, omdat je niets op voorraad hebt en omdat alleen de stof afgeknipt wordt op basis van je maten.

l-atelier-tailoring-staandExclusieve prijzen voor PV-leden
Leden ontvangen 25 % korting op ons hele assortiment. Ze hebben een groot aanbod aan stoffen, hieronder staan de vanaf prijzen vermeld. (promotie geldig t/m 30 september 2020)

Tweedelig pak            v.a. 380 euro

Driedelig pak              v.a. 590 euro

Blazer                         v.a. 270 euro

Broek                          v.a. 145 euro

Shirt.                           v.a. 99 euro

Cadeautip!
Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor partner, vriend of collega? Verras haar met een cadeaubon van L’Atelier Tailoring en bepaal zelf het bedrag. Ze kunnen de cadeaubon per mail sturen of per post. Uiteraard ook verkrijgbaar in de winkels.

 

Kijk op hun website voor meer info en inspiratie www.latelier.store

 

 voor deze aanbieding.




Footer Icon