Header home

L'Atelier Fay

25% KORTING OP MAATKLEDING VOOR DAMES!

dscf7614


We zijn gespecialiseerd in maatkleding voor dames. ‘L'Atelier Fay is er voor vrouwen die zich uniek, elegant, comfortabel en sterk willen voelen in hun dagelijkse outfit. Tailoring kan echt een stuk minder stijf en braaf. Breaking boundaries of traditional tailoring is de visie van L’Atelier Fay.

Je stapt bij ons binnen voor lossere stijlcombinaties. Uiteraard voor een mooi pak maar vergeet de essentials niet: een los jasje of broek. We hebben L’Atelier Fay gelanceerd om dames te helpen met de juiste items die je kunt gebruiken voor zowel zakelijk, vrije tijd en avond. Het mooiste is dat je het helemaal zelf samenstelt: van stof tot aan details en pasvorm.

Duurzaamheid is nog nooit zo chic geweest! Steeds meer mensen kiezen daarom voor kleding op maat. Deze op maat gemaakte industrie heeft een betere prijs/kwaliteitsverhouding en je hebt geen verspilling, omdat je niets op voorraad hebt en omdat alleen de stof afgeknipt wordt op basis van je maten.

Exclusieve prijzen voor PV ABN AMRO (promotie geldig tot en met September 2020)
Leden ontvangen 25% korting op ons hele assortiment. We hebben een groot aanbod aan stoffen, hieronder staan de vanaf prijzen vermeld.

Tweedelig pak   v.a. 380 euro
Blazer                v.a. 270 euro
Broek                 v.a. 145 euro

Cadeautip! Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor partner, vriendin of collega? Verras haar met een cadeaubon van L’Atelier Fay en bepaal zelf het bedrag. We kunnen de cadeaubon per mail sturen of per post. Uiteraard ook verkrijgbaar in de winkels.

 voor deze aanbieding.
Footer Icon