Header home

Captain Cruise Event

GRATIS NAAR CRUISEBEURS IN VLAARDINGEN!

Zaterdag 5 oktober is het zover. De 1e Cruisebeurs van Captain Cruise. Dit Cruise event vind plaats op een prachtige locatie. Het Delta Hotel in Vlaardingen. Laat je inspireren door vele rederijen uit de hele wereld.

Maak kennis met cruisen en laat je voorlichten door de diverse cruisespecialisten en rederijen. Bezoek inspirerende presentaties over de mooiste reisbestemmingen, de verschillende rederijen en cruises. Maak kennis met de Captain Cruise ambassadeurs die u alles kunnen vertellen over hun cruise-ervaringen.

Alle aanwezige rederijen hebben een eigen identiteit. Ontdek tijdens deze Captain Cruise Cruisebeurs welke verschillen er zijn tussen de rederijen. Wil jij avontuurlijk en cultuur of houd je van het hele chique. Alle verschillende wensen komen aan bod op deze beurs. Ook kunnen alle cruise-specialisten en rederijen je veel vertellen over specifieke bestemmingen en diverse excursies.

Uiteraard kun je informatie en inspiratie opdoen, maar je kunt ook jouw perfecte cruise samenstellen.
En mocht je deze cruise direct willen boeken dan krijg je een aantrekkelijke beurskorting!

Alle bezoekers maken tevens kans op het winnen van een prachtige cruise voor 2 personen!

cruisebeurs-hotel

Waar en wanneer
Delta Hotel, Maasboulevard 5, Vlaardingen
zaterdag 5 oktober 2019
van 11.00 tot 18.00 uur
Parkeren is gratis

De Captain Cruise Cruisebeurs vindt plaats op een unieke locatie, een plek pal aan het water. Een plek waar je een goed glas wijn drinkt en lekker eet terwijl de schepen voorbij glijden. Waar je inspiratie opdoet en de energie van oceaanzeilers aan boord haalt. Waar je een fantastisch uitzicht op de zonsondergang heeft.

Toegang
Deze Captain Cruise Cruisebeurs is geheel gratis toegankelijk. 
Je moet je echter wel aanmelden.

KLIK HIER om je te registreren.

 
Footer Icon