Header home

50 Plus Beurs

VOOR €7,50 NAAR DE GROOTSTE BEURS VOOR ACTIEVE PLUSSERS!

De 50PlusBeurs is al 27 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen!

50plusbeurs-2019-fietspleinOgen en oren tekort!
De 50PlusBeurs brengt vele stands met thema’s als Vakantie, Wonen, Vrije Tijd, Mode & Beauty en Gezondheid. Probeer e-bikes op het fietsplein, bezoek het autoplein met actuele modellen, geniet van modeshows en optredens, krijg advies over beleggen en schenkrecht, ontmoet personalities, test je fitheid, volg leerzame en actieve workshops of maak kans met vele winacties op mooie prijzen als een avontuurlijke reis of campervakantie. Maak het mee, je komt ogen en oren tekort!

50plusbeurs-2019-silvershowBeurs-combi: The Silver Show met Tineke Schouten
Bezoek aansluitend aan de beurs de Silver Show met Tineke Schouten. Al jaren behoort Tineke Schouten tot de absolute top van het Nederlandse theatercabaret. In ruim 35 jaar maakte ze meer dan 23 theatershows, ontwikkelde zij ontelbare typetjes, sketches, tv-shows en maakte ze prachtige liedjes waarmee ze door de jaren heen een enorme schare aan trouwe fans opbouwde. Tineke neemt je mee op reis door haar veelzijdige carrière. Hoogtepunten uit haar schatkist aan hilarische sketches, typetjes en liedjes in ‘een nieuw jasje’ passeren de revue. Uiteraard kan Tineke het niet laten om deze show ook met nieuwe liedjes en sketches aan te vullen.
Een bijzondere Silver Show, speciaal voor 50PlusBeurs bezoekers, direct aansluitend aan de beurs. Gegarandeerd een fantastische afsluiting van een heerlijke dag uit! (foto gemaakt door Roy Beusker)

50plusbeurs-2019-shoppenWaar en wanneer
Utrecht, Jaarbeurs
17 t/m 21 september 2019
Beurs open van 10.00 – 17.00 uur
Aansluitend Silver Show van 17.15 – 19.00 uur
www.50plusbeurs.nl

Kaarten
Beursticket slechts €7,50 (i.p.v. €17,50). Combiticket Beurs & Show slechts €24,95 (i.p.v. €39,95). Dat is een korting van meer dan 50%!

 voor deze aanbieding.
Footer Icon