Header home

Tash Sultana VIP

VIP KAARTJES VOOR SLECHTS €29!

Dit concert maakt deel uit van de wereldtour, die in het teken staat van haar debuutalbum Flow State. Tash Sultana leerde zichzelf nog voor haar twintigste al meer dan tien instrumenten spelen. Geholpen door een looppedaal bouwt ze in haar eentje nummers op met gebruik van gitaar, percussie, synths, saxofoon, trompet en beatboxing.

tash01

 

Sultana begon met spelen tijdens open mic-avonden met een nep-ID en gaf straatoptredens in Australië. Inmiddels verkoopt deze powerhouse haar theater- en arena-shows stuk voor stuk uit en speelt ze op belangrijke festivals over de hele wereld.

 

Waar en wanneer
Amsterdam, Ziggo Dome
zaterdag 6 juli 2019
aanvang 20.00 uur

VIP arrangement
In samenwerking met de Ziggo Dome kan jij eenmalig als echte VIP aanwezig zijn bij dit concert van Tash Sultana op zaterdag 6 juli 2019.

Tegen een zeer gereduceerd tarief  per persoon kun je eenmalig te gast zijn als ‘Member for a Day’ in de Ziggo Dome.

Dit daglidmaatschap bestaat uit:
- entree via de speciale VIP ingang,
- gratis garderobe,
- toegang tot de VIP boulevard,
- genieten van de show vanaf een VIP zitplaats

Betaal nu slechts €29 p.p.!
De normale prijs voor zitplaatsen op de eerste ring bedraagt €80,00 p.p. inclusief servicekosten. Uiteraard bieden wij deze kaarten goedkoper aan: de prijs per kaartje is slechts €29,00 incl. BTW en servicekosten. 
Je kunt maximaal 8 kaarten bestellen als je wilt, wees er snel bij, op=op!

Deze zitplaatsen bevinden zich aan de bovenzijde van de 1e ring en is alleen toegankelijk via de exclusieve entree. 
Consumpties op de avond zelf bij de VIP barren, sushibar en foodcorner van La Place zijn niet inbegrepen en kunnen afgerekend worden met een Member Wallet (betaalpas) die ter plaatse aan te schaffen is. 

 

 voor deze aanbieding.
Footer Icon