Header home

Tino Martin

LIEFDE & GELUK

Liefhebbers van het betere levenslied opgelet, want Tino Martin komt op bezoek. Na  uitverkochte shows in Ziggo Dome en een groot concert in het Olympisch Stadion zoekt de Haagse zanger en tweevoudig Edison-winnaar de intimiteit van het theater op, waar hij heel direct in contact kan staan met zijn fans. En dat zijn er zo langzamerhand heel wat.    

Tino brak in Nederland door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’, dat met ‘Later Als Ik Groter Ben’ en ‘Laat Me Leven’, een duet met Gerard Joling, waardige opvolgers kreeg. Afgelopen najaar was hij te zien in het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. In Liefde & Geluk zingt Tino zijn grootste hits, begeleid door zijn eigen orkest.

tino-martin

Waar en wanneer 

  • Rotterdam, Nieuwe Luxor Theater: zo. 01 december 2019 om 20.00 uur

Kaarten
De normale entreeprijs voor deze eersterangs kaarten bedraagt €48,00 incl. servicekosten. In dit theaters is de prijs inclusief pauzedrankje en garderobe.
Uiteraard bieden wij onze leden de kaarten goedkoper aan. De ledenprijs geldt voor lid en partner/één introducé. Voor meer introducés betaal je de introducéprijs.

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen. 

Bestellen

Rotterdam
Datum1 dec 2019 20:00
LocatieNieuwe Luxor Theater
OmschrijvingRotterdam
Beschikbaar6 stuks
Leden tickets (max. 2) € 40,00 per ticket
Introducé tickets (max. 2) € 45,00 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon