Header home

Ilse DeLange

NEW AMSTERDAM

Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. Ilse DeLange is een populaire coach in het TV programma The Voice, heeft haar eigen TV programma Ilse’s Veranda opgenomen in Nashville, brengt met haar festival Tuckerville meer country naar Nederland en had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville.

Na het internationale succes met The Common Linnets bracht llse DeLange na 6 jaar haar langverwachte soloalbum uit. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Het album werd direct bekroond met GOUD en onlangs sleepte de zangeres de Edison oeuvre award in de wacht. Als verrassing kondigde zij tevens een nieuw te verwachten album genaamd New Amsterdam aan, dat zij met niemand minder dan de geprezen T-Bone Burnett opnam in Nashville. In de theaters zal de zangeres naast veel nieuwe muziek, ook haar grote en bekende hits live ten gehore brengen.

ilse-de-lange

Waar en wanneer 

  • Rotterdam, Nieuwe Luxor Theater: vr. 25 oktober 2019 om 20.00 uur

Kaarten
De normale entreeprijs voor deze eersterangs kaarten bedraagt €49,00 incl. servicekosten. In deze theaters is de prijs inclusief pauzedrankje en garderobe. 
Uiteraard bieden wij onze leden de kaarten goedkoper aan. De ledenprijs geldt voor lid en partner/één introducé. Voor meer introducés betaal je de introducéprijs. 

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen. 

Bestellen

Rotterdam
Datum25 okt 2019 20:00
LocatieNieuwe Luxor Theater
OmschrijvingRotterdam
Beschikbaar9 stuks
Leden tickets (max. 2) € 41,00 per ticket
Introducé tickets (max. 2) € 46,00 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon