Header home

't Schaep met de 5 Pooten

25% KORTING IN DELAMAR THEATER

Nog t/m 16 juni in DeLaMar Theater
Een gloednieuwe musical vol Amsterdamse gein en onvergetelijke melodieën. In ’t Schaep met de 5 Pooten gaan we nog één keer terug naar het gelijknamige café met al zijn ontroerende, hartveroverende, hilarische stamgasten. Zo zien we kroegbaas Kootje de Beer, zijn maat Lukas, buurvrouw Doortje en alle vaste klanten in een nieuw, fris verhaal van Raoul Heertje. Weer wordt er te veel gedronken en geroddeld, maar nooit te veel gelachen. Al eeuwenlang hebben ze mot, maar toch kunnen ze nog steeds niet zonder elkaar. Want: We benne op de wereld om mekaar te helpen, niewaar?

Met: Jeroen van Koningsbrugge, Eva Van der Gucht, Jeske van de Staak, Wart Kamps, Tim Kamps, Ellen Pieters, John Buijsman, Jetty Mathurin, Ruth Sahertian, Danny Nooy, Rogier Komproe en Paul-Richard Disbergen.

schaep-met-5-pooten-acteursWaar en wanneer
Amsterdam, DeLaMar Theater
voorstellingen t/m 16 juni 2019

25% korting voor PV-leden
Als relatie van DeLaMar Theater krijgt de PV een speciaal aanbod en kun jij met korting naar een van de geselecteerde voorstellingen van 't Schaep met de 5 Pooten. Via de speciale bestelsite krijg je 25% korting op je kaarten.

De normale prijs varieert van €60,50 tot 28,50 afhankelijk van rang en tijdstip.

 voor deze aanbieding.
Footer Icon