Header home

Tubino

15% KORTING OP GEHELE COLLECTIE

Voel je op en top vrouw met de elegantie en allure van Tubino. Tubino is een  uniek modemerk die zich specialiseert in kokerrokken en jurken waarbij de nadruk ligt op pasvorm, het gebruik van hoogwaardige Italiaanse stoffen en maatwerk. Tubino heeft nooit sale of korting maar exclusief voor PV ABNAMRO hebben ze een aantrekkelijke korting van 15%.

tubino-dameTUBINO
Wij begrijpen dat jij goed voor de dag wilt komen en de mooie dingen in het leven nog mooier wilt maken. Onze designs hebben een pasvorm die zich aanpast aan jouw figuur  en worden met liefde en zorg op maat gefabriceerd met gebruik van hoogwaardige Italiaanse stoffen om ervoor te zorgen dat het kledingstuk jou perfect staat, prettig aanvoelt en tijdens de vele mooie momenten in jouw leven gedragen kan worden. Of dat nou het moment is dat je samen met je geliefde op een terras in Portofino van een koud drankje geniet, of op kantoor zojuist een belangrijke presentatie hebt gegeven. Tubino betekent in het Italiaans kokerrok/kokerjurk en dit succesvolle concept wordt niet alleen door zakenvrouwen gedragen maar ook door TV persoonlijkheden zoals Heleen van Royen en Pernille Lalau.

BOETIEK
Tubino boetiek is gevestigd in Amsterdam Zuid, heel handig als je maatwerk wilt bestellen. De medewerkers nemen je maten op en zorgen dat je de perfecte pasvorm krijgt. Levering van het product is na bestelling 10 dagen. Ook hier is de kortingscode geldig.

Kortingscode 15%
Ontdek de gehele collectie van Tubino nu met een exclusieve korting van 15%! Gebruik de kortingscode online of kom naar onze boetiek in Amsterdam Zuid.

 voor deze aanbieding.


pv-ster-15

Aanbieding details

Categorie:Exclusief
Geldig van:09 mei 2019
Geldig tot:31 december 2019Footer Icon