Header home

Whitney, a tribute by Glennis Grace

€10 KORTING OP CONCERTEN IN AHOY ROTTERDAM!

Glennis Grace geeft wegens groot succes extra concert van Whitney Tribute in Rotterdam Ahoy.
De tickets voor de show WHITNEY – a tribute by Glennis Grace gaan hard. Zo hard dat Glennis Grace inmiddels een tweede show heeft aangekondigd op zondag 8 september a.s. in Rotterdam Ahoy.

Glennis Grace over de grote belangstelling voor het concert: “Het blijft onwerkelijk en een eer dat er zoveel animo is voor de show! Ik vind het echt fantastisch om dit te mogen doen, om alles te geven voor dat ene doel: Whitney Houston en haar prachtige, tijdloze muziek eren.”

In 2018 stond Grace al twee avonden in een uitverkocht AFAS Live en op 26 oktober brengt ze de show naar de Lotto Arena in Antwerpen. Grace: “Er komen ook veel verzoeken uit het buitenland voor de show, dus wie weet waar we nog terecht komen met deze tribute.”

Whitney – a tribute by Glennis Grace is een bijzondere ode aan Whitney Houston. Een stijlvolle show met een mooie variatie aan nummers van de legendarische artieste.
Gastartiesten zijn tot nu toe Do en Edsilia Rombley.

glennis-whitney-podium2Waar en wanneer
Rotterdam, Sportpaleis Ahoy
vrijdag 6 september
zondag 8 september
aanvang 20.00 uur

€10 korting voor PV-leden
Tickets voor zowel vrijdag 6 september als zondag 8 september zijn verkrijgbaar met €10,00 korting voor Staanplaatsen – Arena vloer en voor Zitplaatsen - 2e Ring korte zijde (normaal €50,00 nu voor €40,00) en voor Zitplaatsen – 2e Ring lange zijde (normaal €45,00 nu voor €35,00).
Dit is exclusief € 3,60 verzendkosten en € 1,85 transactiekosten per reservering.

 voor deze aanbieding.
Footer Icon