Header home

Mamma Mia! Last-minute

VOOR €25 NAAR SWINGENDE MUSICAL!

Avond aan avond heeft iedereen de tijd van z'n leven bij de meest swingende musical MAMMA MIA! in het Beatrix Theater in Utrecht. Met de mega hits van ABBA, die briljant worden verweven in dit heerlijke verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten.

mamma-mia-duo 2Een komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Met ABBA's bekende hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.  

Klik hier voor de trailer van de meest swingende musical!

mamma-mia-sprongExclusieve kortingsactie
Als PV-lid kun jij gebruik maken van een voordelig aanbod en betaal je slechts €25 voor een eersterangs ticket, geldig voor geselecteerde shows t/m 30 april 2019.

De normale prijs varieert van €57,10 tot €67,10 afhankelijk van dag en tijdstip. Jouw korting loopt dus op tot 63% op de normale prijs.

Tickets op basis van beschikbaarheid. op=op.   

 voor deze aanbieding.
Footer Icon