Header home

Proefrit E-bikes

MAAK EEN PROEFRIT EN PROFITEER NU VAN EXTRA KORTING!

Het is weer lente! Ga er lekker met de fiets op uit en geniet van de buitenlucht.

In samenwerking met Fietsenstunt.nl bieden wij je nu de mogelijkheid om een nieuwe fiets aan te schaffen met een zeer aantrekkelijke personeelskorting. De kortingen lopen op tot wel 25%!
In de besloten webshop vind je een uitgebreide collectie van de bekende topmerken; van elektrische fietsen en transportfietsen tot moederfietsen en kinderfietsen.

De onmisbare service en garantie is prima geregeld, want je koopt je fiets gewoon rechtstreeks bij Fietsenstunt.nl! Fietsenstunt is een van de grootste online aanbieders van fietsen en e-bikes in Nederland. Fietsenstunt.nl is met de webwinkel, drie fysieke winkels, een Experience Store (2500m2), meer dan 100 servicepunten en service aan huis, een betrouwbare en professionele organisatie voor de aanschaf van je nieuwe fiets of e-bike.

Daarnaast kan je zelf bepalen of je jouw nieuwe fiets thuis laat bezorgen, afhaalt in één van onze winkels of bij één van de 20 afhaalpunten in de gehele Benelux. Zo bieden wij een uitgebreide keuze én kan je zelf de bezorgwijze kiezen die je het prettigst vindt. Bovendien levert Fietsenstunt.nl je fiets GRATIS en 100% RIJKLAAR bij je thuis af en bijbestelde accessoires worden gratis op je fiets gemonteerd!

Profiteer direct van de exclusieve kortingen, bovenop de toch al scherpe verkoopprijzen via onze ledenaanbieding. Wij wensen je alvast heel veel fietsplezier!

e-bike-rd10-diamond-armygreen e-bike-sparta-m8b-2019

Proefrit
Op donderdag 25 april van 12-15 uur kun je bij ABN AMRO Foppingadreef alvast een proefrit maken. De proefrit vindt plaats buiten bij de voormalige personeelsingang bij de A-toren metrozijde.

Je kunt proef rijden op de QWIC Performance RD10 Diamond Armygreen (herenfiets) of de Sparta M8B 2019 (damesfiets). Die laatste is vorige week uitgeroepen tot "E-bike van het jaar 2019"!

Hiervoor moet je je uiteraard wel aanmelden: stuur een mail naar zakelijk@fietsenstunt.nl om een tijdstip af te spreken voor je proefrit.

 

 voor deze aanbieding.
Footer Icon