Header home

Corendon Village Parking Arrangement

PARK-SLEEP-FLY MET 10% KORTING!

Corendon Hotels & Resorts ontwikkelt innovatieve hotels en resorts op bekende vakantiebestemmingen met de focus op aantrekkelijke locaties. Zowel zakelijke reizigers als gasten die voor vrijetijdsbesteding komen, zullen zich hier thuisvoelen. Begin 2018 is het grootste hotel van de Benelux, Corendon Village Hotel, geopend in Badhoevedorp. 

Park Sleep Fly
Geniet de nacht voorafgaand aan je vlucht van een comfortabel verblijf in het 4-sterren Corendon Village Hotel Amsterdam en parkeer je auto maximaal 14 dagen op de bijbehorende parkeerplaats. Daarnaast kun je tijdens je verblijf gratis gebruik maken van het zwembad en de fitnessruimte. Vanaf het Corendon Village Hotel Amsterdam kun je gemakkelijk met de gratis shuttleservice naar Schiphol Airport.

Of je nu op een fijne vakantie gaat of op een business trip, met het Corendon Village Parkeer Arrangement ga je ontspannen op reis!

Exclusief voor PV-leden
Dit Park-Sleep-Fly-arrangement is te boeken vanaf €59 per persoon (flexibele prijs afhankelijk van dag en datum). Als PV-lid krijg jij 10% korting op deze kamerprijs.

  • Verblijf 1 nacht in een moderne Village kamer
  • Parkeren tot maximaal 14 dagen
  • Gratis shuttleservice naar Schiphol Airport
  • Gratis toegang tot Village Spa & Fitness
  • Gratis highspeed wifi in het hele hotel
corendon-village-hotel-amsterdam corendon-village-kamer corendon-village-shuttle

 

 voor deze aanbieding.
Footer Icon