Header home

André Rieu in Maastricht

DINERCONCERT OP TERRAS IN MAASTRICHT

André Rieu is terug in Maastricht! Geniet van André’s zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht! Van 4 t/m 21 juli 2019 geeft André voor alweer het vijftiende jaar op rij zijn geliefde concerten.

Geniet van de unieke optredens van André Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens! Ieder jaar pakt André groots uit met bijzondere gastartiesten op het Vrijthof! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... een avond om niet te vergeten. Kom zelf kijken waarom André Rieu al een aantal jaren een van de populairste live acts ter wereld is!

andre-rieu-maastricht-2019-vrijthofSpeciaal voor de leden van de personeelsvereniging bieden wij een terrasarrangement aan op een tweetal avonden op het Vrijthof in Maastricht.
Grand Café De Perroen bied je voorafgaand aan het concert een zorgvuldig samengesteld 3-gangen diner en je geniet van het concert vanaf magnifieke zitplaatsen aan prachtig ingedekte tafels op het Vrijthof. Nieuw dit jaar is dat er een verhoogd terras is speciaal voor ons zodat we nog beter zicht hebben!

Waar en wanneer
Grand Café de Perroen, Vrijthof 34-35, Maastricht
vrijdag 5 juli om 18.30 uur
zaterdag 20 juli om 18.30 uur

andre-rieu-perroen-terras 2Terrasarrangement
Het arrangement houdt in een entreekaart, 3-gangen diner voorafgaand aan het concert en een pauze-snack. Dit alles op een vaste zitplaats op het verhoogde terras van Grand Café de Perroen op het Vrijthof gedurende de gehele avond.

Inclusief
- entreekaart 
- 3-gangen diner
- pauze-snack
- André Rieu concert live horen en zien op grote schermen (beperkt zicht op podium).
Exclusief
- drankjes (dient men zelf voor vertrek af te rekenen!)
- vervoer van en naar Maastricht
- parkeren 

Kosten
De Koning van de Wals” die zijn geroemde repertoire ten gehore brengt in zijn thuisstad. Op het mooiste plein van Nederland word je getrakteerd op een fantastische avond vol culinaire en muzikale hoogstandjes van €96,50 voor slechts €85,00.

Bestellen

Terrasarrangement
Datum5 jul 2019 18:30
LocatieGrandcafé de Perroen
PlaatsMaastricht
OmschrijvingTerrasarrangement
Beschikbaar48 stuks
Leden tickets (max. 2) € 85,00 per ticket
Introducé tickets (max. 8) € 96,50 per ticket
Terrasarrangement
Datum20 jul 2019 18:30
LocatieGrandcafé de Perroen
PlaatsMaastricht
OmschrijvingTerrasarrangement
Beschikbaar45 stuks
Leden tickets (max. 2) € 85,00 per ticket
Introducé tickets (max. 8) € 96,50 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon