Header home

Jesus Christ Superstar

50% KORTING OP ALLE SHOWS IN GRONINGEN, AMSTERDAM EN DEN HAAG!

Ted Neeley terug in Jesus Christ Superstar
Na Italië, Zwitserland, Portugal en Spanje gaat rockopera op tournee door Nederland
In Nederland hebben sinds 2015 meer dan 170.000 enthousiaste bezoekers deze wereldberoemde rockopera gezien. Jesus Christ Superstar - een interpretatie van de iconische film uit 1973 - komt terug en is vanaf april te zien in Groningen, Amsterdam en Den Haag.

De shows zijn een vervolg op een tournee door onder meer Zwitserland en Spanje. Overal ter wereld zorgt de show voor juichende reacties en uitverkochte zalen. En niet zonder reden. Jesus Christ Superstar is geliefd door de geweldige cast, het ijzersterke live orkest, de wervelende dansers, de excellente zangers en de ongeëvenaarde vertolking van Jezus door Ted Neeley. 
Het woord pensioen staat niet in zijn woordenboek. De loopbaan van Ted Neeley (75) is onlosmakelijk met Jesus Christ Superstar verbonden. In 2015 schitterde hij voor de eerste keer in Nederland met deze magistrale show. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber en de ijzersterke teksten van Tim Rice mochten rekenen op juichende reacties van zowel pers als publiek.

jesuschristsuperstar-groepOpnieuw naar Nederland
Na een tournee en een overweldigende ‘Grand Final’ in Ahoy in 2017, kwam de voorstelling dit jaar terug naar Nederland als onderdeel van een grote Europese tournee. Het overweldigende succes en de nog altijd grote vraag naar tickets, hebben ertoe geleid dat Jesus Christ Superstar nu opnieuw terug komt. En Ted Neeley speelt wederom de rol van zijn leven.

De huidige productie vertegenwoordigt wereldklasse. Alle muziek is live, het decor is overweldigend en uitsluitend top acteurs maken onderdeel uit van de cast. Dat ziet en voelt het publiek en vormt een belangrijk onderdeel van het succes. Een voorstelling van Jesus Christ Superstar is voor elke bezoeker een intense en onvergetelijke belevenis.

Een hele generatie identificeert zich nog altijd met de sfeer en tijdsgeest die met de voorstelling verbonden is. Zeker in Nederland. Mensen kijken ernaar uit om zichzelf onder te dompelen in de wereld van Jesus Christ Superstar. Fans bezoeken de voorstelling niet zelden meerdere keren. Het publiek ervaart een sterke band met de rockopera. In 2019 keert Jesus Christ Superstar dan ook terug naar Nederland. Tussen 4 en 21 april is Jesus Christ Superstar te zien in achtereenvolgens Groningen, Amsterdam en Den Haag.

Jesus groepWaar en wanneer
Groningen, Martini Plaza: 4 t/m 7 april
Amsterdam, AFAS Live: 12 t/m 14 april
Den Haag, World Forum Theater: 18 t/m 21 april
aanvangstijden
doordeweekse dagen 20.00 uur
zaterdagen 14.00 en 20.00 uur
zondagen 14.00 uur

Kaarten
De normale prijs van deze tickets varieert van €52,50 tot €64,50 doordeweeks tot €70,50 voor weekendshows. Uiteraard krijg jij als PV-lid een exclusieve korting op deze voorstellingen.

  • 50% korting op alle shows
  • Geldig op basis van beschikbaarheid op alle rangen m.u.v. Top Seats

 voor deze aanbieding.
Footer Icon