Header home

Boca Gentil Sunrise 9

10% KORTING OP VAKANTIEHUIS OP CURAÇAO

Het zeezicht appartement Sunrise 9 bevindt zich op het zeer luxe en direct aan zee gelegen resort Boca Gentil. Boca Gentil ligt in het bekende Jan Thiel Beach gebied op Curaçao. Op het resort staan vrijstaande villa’s en minstens zo fraaie 6-persoonsappartementen. Ze vormen het absolute topaanbod onder de vakantiewoningen van Curaçao. Je kunt het fantastische appartement Sunrise 9 huren voor een vakantie waarin luxe, rust, comfort, gezelligheid en sportief avontuur centraal staan.

boca-gentil-sunrise-9-woonkamerZorgeloos verblijf
Je wordt graag verwelkomt voor een zorgeloos verblijf in vakantiewoning Sunrise 9 Boca Gentil Curaçao waar je de beschikking hebt over drie grote slaapkamers, twee badkamers, een riante woonkamer, een porch en een luxe keuken. Je bent van alle gemakken voorzien. Je verblijf is een verrassing, maar geen financiële verrassing. De huurprijs is inclusief wekelijkse schoonmaak, bed- en badlinnen, water en (normaal) elektraverbruik. Zelfs de eindschoonmaak is inbegrepen.

Boca Gentil ligt naast Jan Thiel Beach. Appartement Sunrise 9 is direct verbonden met Jan Thiel Beach. De restaurants, winkels, sport- en duikfaciliteiten en de beach clubs Zanzibar, Papagayo, Zest en Koko’s zijn hierdoor lopend te bereiken.

Exclusieve korting
Speciaal voor PV-leden geldt een welkomstpakket en 10% korting op de huurprijs zoals vermeld op de site.

Klik hier om foto's van dit vakantiehuis te bekijken.

 voor deze aanbieding.
Footer Icon