Header home

Addams Family

TOT 50% KORTING OP ALLE RANGEN VAN DEZE BROADWAY HITMUSICAL!

Broadway hit musical voor de eerste keer in Nederland
Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef in The Addams Family
Het is de grootste reizende musical in Nederland. The Addams Family is een komische voorstelling met een absolute sterrencast. Hoofdrollen worden gespeeld door Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef. Samen met een live orkest, de nieuwste special effects en een ongeëvenaard decor maken ze van The Addams Family de meest spraakmakende show van het nieuwe seizoen. De musical is van 13 t/m 31 maart in een volledig Nederlandse bewerking te zien in DeLaMar Theater te Amsterdam.

The Addams Family is een productie van het Nederlandse bedrijf TEC Entertainment. Voor de komische musical is alles uit de kast getrokken. Naast de eerder genoemde hoofdrolspelers schitteren onder meer Marjolein Teepen, Irene Kuiper en Terence van der Loo in deze spectaculaire productie vol macabere humor. The Addams Family is daarmee duidelijk onderscheidend. De voorstelling vertelt geen zwaar of beladen verhaal, maar is komisch en bij vlagen zelfs hilarisch.
De Nederlandse bewerking van deze van oorsprong Amerikaanse musical is gemaakt door Jon van Eerd en voor de regie tekent de gerenommeerde theatermaker Paul Eenens (bekend van onder meer Was Getekend Annie M.G. Schmidt en Ciske de Rat). De muziek is live en de arrangementen zijn speciaal voor The Addams Family geschreven. Samen met het spectaculaire decor zijn dan ook alle ingrediënten voor handen om van The Addams Family dé theater hit van het nieuwe seizoen te maken.

addamsfamily-groepMusical Awards 2019
Op 23 januari jl zijn de Musical Awards 2019 uitgereikt in het RAI Theater in Amsterdam. De musical The Addams Family, die begin december in première ging, ontving de belangrijkste award voor Beste Grote Musical. Daarnaast wonnen ze ook nog de awards voor 
Beste script/liedteksten/vertaling: Jon van Eerd/bewerking en vertaling en Beste regie: Paul Eenens.

Het verhaal
De excentrieke Addams Family is springlevend. De gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp) en zijn geliefde, de bloedstollend mooie Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma (Irene Kuiper) en uiteraard butler Lurch (Raymond Paardekooper) treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater. Dochter Wednesday Addams is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jongen die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin. Ze deelt het geheim enkel met haar vader Gomez, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Als Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, komt de waarheid op tafel te liggen. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld.

addamsfamily-duoWaar en wanneer
Amsterdam, DeLaMar Theater
woensdag 13 t/m zondag 31 maart
aanvangstijden
doordeweekse dagen 20.00 uur
zaterdagen 15.00 en 20.00 uur
zondagen 14.00 uur

Kaarten
De normale prijs van deze tickets varieert van €52,50 tot €64,50 doordeweeks tot €70,50 voor weekendshows. Uiteraard krijg jij als PV-lid een exclusieve korting op deze voorstellingen.

  • 50% korting op alle shows doordeweeks en zondagavond
  • 35% korting op weekendshows: vrijdag en zaterdag
  • Geldig op basis van beschikbaarheid op alle rangen m.u.v. de gouden rang

 

 voor deze aanbieding.
Footer Icon