Header home

Garmin

20% KORTING OP EEN GARMIN WEARABLE MET GARMIN PAY!

Garmin heeft een uitgebreid assortiment met wearables waarmee je contactloos kunt betalen:

De vivoactive 3 is een GPS smartwatch met geïntegreerde activity tracker en 15 ingebouwde sportapps. Voor de serieuze hardlopers is er de Forerunner 645 met geavanceerde hardloopdynamica.

Van zowel de vivoactive 3 als de forerunner 645 is een variant met muziekfunctie leverbaar. Je kunt tot 500 nummers op je horloge opslaan. Ook je offline afspeellijsten in Spotify of Deezer kun je eenvoudig synchroniseren.  

De horloges uit Fenix 5 plus serie zijn de meest geavanceerde en premium GPS smartwatches. De ingebouwde navigatiesensoren, gyroscoop, barometrische hoogtemeter maken het horloge geschikt voor de meest veeleisende gebruikers. Zelfs een vooraf geïnstalleerde Topoactive Europese kleurenkaart wordt standaard meegeleverd. 

PRODUCTOMSCHRIJVINGEN

garmin-2019-pay-horloges-runningVivoactive 3
Met de vívoactive®3 heb je jouw workouts altijd bij de hand! Deze stijlvolle GPS-smartwatch met  polshartslagmeting is uitgerust met meer dan 15 voorgeïnstalleerde sport-apps voor yoga, cardio, krachttraining, hardlopen, zwemmen, golf en meer, dagelijkse activity tracking functies en ingebouwde GPS voor het vastleggen van alle gegevens. Zo kun je actief zijn wanneer je dat wilt. In de Garmin Connect™ online community kun je met behulp van handige grafieken jouw persoonlijke resultaten zien, meedoen aan wekelijkse uitdagingen en workouts creëren of downloaden. Dankzij polshartslagmeting kan bovendien jouw VO2 max en dagelijkse stressniveau worden gemeten. Maar dit horloge is niet alleen een sportieve partner. Je blijft altijd op de hoogte dankzij de smartphone meldingen op het display. De  vívoactive 3 beschikt daarnaast over de nieuwe Side  Swipe™ interface waarmee je snelle toegang hebt tot widgets en menu’s.

Vivoactive 3 Music
Met de  vívoactive®3 Music download je moeiteloos tot 500 nummers naar je horloge en maak je verbinding met een Bluetooth® hoofdtelefoon (apart verkrijgbaar) om zonder telefoon naar muziek te luisteren. Je komt dus niet alleen stijlvol voor de dag, maar deze complete smartwatch helpt je ook jouw doelen te bereiken en jouw fitheid en dagelijkse stressniveau bij te houden. Ook je offline afspeellijsten in Spotify of Deezer kun je eenvoudig synchroniseren.  Dus laat je telefoon maar thuis wanneer je gaat hardlopen of fietsen.

garmin-2019-forerunner645mForerunner 645
Verbeter je prestaties met de Forerunner 645. Dit GPS-hardloophorloge biedt Garmin Pay contactloos betalen, zodat je je portemonnee thuis kunt laten. En de polshartslagmeter en geavanceerde hardloopdynamica zijn handig om je training te perfectioneren. Evalueer je training en herstel met de extra functies om prestaties te meten. Met Garmin Connect beschik je over Smart Notifications, LiveTrack en automatisch synchroniseren. Je kunt je horloge zelfs een persoonlijk tintje geven met gratis watch faces, apps en meer uit de Connect IQ store. Met een accuduur tot 7 dagen in smartwatch-modus en 12 uur in GPS-modus kan dit horloge jou prima bijhouden.

Forerunner 645 Music
Met de Forerunner 645 Music Download je moeiteloos tot 500 nummers naar je horloge en maak je verbinding met een Bluetooth® hoofdtelefoon (apart verkrijgbaar) om zonder telefoon naar muziek te luisteren. Ook je offline afspeellijsten in Spotify of Deezer kun je eenvoudig synchroniseren.  Dus laat je telefoon maar thuis wanneer je gaat hardlopen of fietsen.

garmin-2019-fenix5plusfamilyFenix 5 plus serie
Voor atleten en outdooravonturiers is de fēnix®5 Plus multisport smartwatch de stijlvolle manier om prestaties te verbeteren en kaarten en muziek onderweg mee te nemen. Dit robuuste, hoogwaardige horloge is naast GPS/Glonass/Galileo satellietontvangst, ingebouwde navigatiesensoren, geavanceerde sport-en outdoorfuncties, diverse activiteitenprofielen en polshartslagmeting uitgerust met smartphone meldingen en navigeerbare TopoActive kleurenkaarten van Europa met Trendline™Popularity Routing, zodat je de beste paden en wegen kunt vinden en volgen. De ingebouwde muziekspeler biedt ruimte voor maximaal 1000 nummers en dankzij de mogelijkheid voor contactloze betaling met Garmin Pay™, kun je met een gerust hart je portemonnee thuislaten. fēnix®5 Plus-van robuust en sportief tot stijlvol en compleet.

Speciaal voor jou als PV-lid geldt 20% korting op de normale prijs van een Garmin wearable met Garmin pay. 

 voor deze aanbieding.
Footer Icon