Header home

Nacht van Oranje 2019

VOOR € 10 NAAR DIT KONINKLIJK FEEST IN AHOY

Op de avond voor Koningsdag staat Rotterdam Ahoy steevast in het teken van de Nacht van Oranje.

Met het podium in het midden van de zaal is het 360 graden feest voor meer dan 12.000 in oranje uitgedoste fans van Nederlandstalige muziek. Op 26 april 2019 zijn circa 15 vaderlandse acts van de partij; van Hollandse toppers, absolute party-artiesten en vertolkers van het levenslied tot een very special guest. Met Lee Towers die traditioneel de avond even na twaalf uur afsluit met 'You’ll Never Walk Alone’. Het spektakel begint om 19.45 uur. De artiesten brengen louter hun grootste hits. Meezingen kan via teksten op de schermen. Feesten moet. Op de tribunes of in de zaal. 

Op het affiche voor deze 27e editie staan inmiddels Gerard Joling, Danny de Munk, Snollebollekes, Het Feestteam, Lee Towers, Django Wagner, René Schuurmans, GENTS en Samantha Steenwijk. De presentatie is in handen van Niels Houtepen.

Er geldt een minimale toegangsleeftijd van 18 jaar.

nacht-van-oranje-2019-podiumWaar en wanneer
Ahoy Rotterdam
vrijdag 26 april 2019
aanvang 19.45 uur
meer informatie: nachtvanoranje.nl

Exclusieve korting
Als lid van de personeelsvereniging word je in de uitzonderlijke gelegenheid gesteld om de Nacht van Oranje tegen gereduceerd tarief bij te wonen: met 62% korting! Voor deze aanbieding zijn zitplaatsen gereserveerd in vak Aa t/m Af en in vak Aj t/m Am op de eerste ring.

Zitplaatsen 1e ring: normale prijs € 26,00 inclusief servicekosten, nu voor € 10,00!

 voor deze aanbieding.
Footer Icon