Header home

De Jong Intra Fly-drives

8% KORTING OP JE BOEKING

Met een fly-drive boek je jouw vlucht naar keuze en aansluitend een uitstekende huurauto op de plaats van bestemming. Een ideale combinatie! De Jong Intra heeft jarenlange ervaring met fly-drives in de mooiste landen en streken van Europa en daarbuiten. Je bent bij hen aan het juiste adres. Waar wil je naartoe? Hieronder een greep uit het aanbod.

  • jong-intra-fly-drivers-watervalOntdek IJsland: 13-daagse fly-drive incl. 12 overnachtingen o.b.v. logies/ontbijt vanaf €1.484 p.p.; Een rondreis met rustig reisprogramma langs de top bezienswaardigheden van IJsland. Met als extra een bezoek aan het prachtige Snaefellsness schiereiland. Op bijna alle dagen zijn extra activiteiten mogelijk. Van ontspannen baden in diverse lagunes tot een avontuurlijke gletsjerwandeling. Zo kun je de reis geheel naar eigen wens invullen!
  • Western Values (Amerika): 15-daagse fly-drive incl. 13 overnachtingen o.b.v. logies vanaf €1.257 p.p.; Een autorondreis met in korte tijd vele hoogtepunten van het westen. Je bezoekt de 3 bekendste steden en vele nationale parken. Om zoveel in korte tijd te kunnen zien, rijd je soms een wat grotere afstand maar je verblijft ook een aantal keren 2 nachten op één plaats. Om deze reis zo voordelig mogelijk te maken, liggen de hotels net buiten de centra van de steden en de nationale parken. Alle hoogtepunten liggen evenwel binnen handbereik.
  • Authentiek Sicilië (Italië): 15-daagse fly-drive incl. 14 overnachtingen o.b.v. logies/ontbijt vanaf €1.028 p.p.; Deze rondreis biedt een unieke kans om kennis te maken met het bijzondere binnenland van Sicilië. Proef de authentieke sfeer van het eiland en wijk af van de bekende toeristische routes. Je overnacht in typisch Siciliaanse agriturismi; landelijk gelegen en kleinschalige accommodaties met hotelfaciliteiten.
  • Het mooiste van Andalusië (Spanje): 8-daagse fly-drive incl. 7 overnachtingen o.b.v. logies/ontbijt vanaf €433 p.p.; Deze 8-daagse rondreis door Andalusië is een uitstekende manier om alle bekende plaatsen van Andalusië te verkennen. Verblijf in 3 of 4-sterrenhotels voor een topprijs!
  • jong-intra-fly-drives-batu-cavesKlassiek Maleisië: 16-daagse fly-drive incl. 13 overnachtingen o.b.v. logies/ontbijt vanaf €1759 p.p. (zelf rijden, ook incl. gids/chauffeur mogelijk); Deze toprondreis geeft je een goede voorstelling van Maleisië. Je ziet Kuala Lumpur, het hart van het multicultureel leven van Maleisië, en Malacca, de histori­sche stad van Maleisië met het Nederlandse Stadthuys uit de 17e eeuw. Je reist naar de prachtige en unieke Cameron Highlands met weelderige theeplantages, waarna je het eiland Penang bezoekt met zijn Chinese Clanhuizen en schitterende tempels. Je sluit deze reis af op Langkawi, met zijn eeuwige rust, mooie stranden en wuivende palmbomen.

De speciale ledenkorting van 8% is in bovenstaand voorbeeld nog niet verrekend.

 voor deze aanbieding.
Footer Icon