Header home

IBIZA Xperience Fair

VOOR €10 BELEEF JE EEN BEETJE IBIZA IN NEDERLAND!

Beleef een beetje Ibiza in Nederland. Kom ook gezellig naar de grootste, overdekte Ibiza hippy market van Europa. Laten we de zomer alvast vieren voordat die begonnen is! Bezoek de IBIZA Xperience Fair 2019 in Beursgebouw Eindhoven en ervaar het echte ‘happy hippy’ gevoel. Ontdek de laatste fashion trends en beleef wat je nog allemaal kunt doen in en om je huis. Boek gelijk je villa of persoonlijke excursie bij de aanbieders uit Ibiza. Tussen al het shoppen door kun je heerlijk genieten van Ibiza stijl eten, drinken, massages terwijl de dj heerlijke Ibiza tunes zal laten horen.

Er zijn meer dan 150 stands!
Je vind op IBIZA Xperience Fair grote, professionele stands en kleinere, vriendelijke stalletjes met de mooiste Ibiza items. Er zijn zelfs een aantal bedrijven en merken uit Ibiza, speciaal voor jou! Er is dan ook voor ieder wat wils op deze fair. Breng een brede glimlach mee en kom lekker in zomerse sferen terwijl je geniet van onze Ibiza by night opstelling. We hebben het naar ons zin en jij bent uitgenodigd!

Nieuw deze editie: Mercado d’Ibiza
Op de gehele 1e verdieping kun je deze editie ook gezellig shoppen en chillen. Daar vind je de altijd gezellige en kleurrijke kraampjes van de Mercado d’Ibiza. Verder is het Ibiza restaurant geopend op de 1e verdieping, alwaar je heerlijk kunt eten en drinken. Kom dus vooral met een lege maag naar de IBIZA Xperience, want we zorgen voor een ruim aanbod aan eten, drinken en overheerlijke cocktails.

ibiza-xperience-fairWaar en wanneer
Eindhoven, Beursgebouw
zaterdag 23 maart 2019 van 12-20 uur
zondag 24 maart 2019 va 11-18 uur
meer info: ibizaxperience.eu

Kaarten
De normale prijs is €17,50 per persoon inclusief servicekosten. Jij krijgt €7,50 korting en betaalt slechts €10,00 per persoon. Ledenprijs geldt voor jou en je partner of 1 introducé. Voor verdere familie en vrienden betaal je de introducéprijs van €12,50. Ook nog een leuk voordeel!

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen

Bestellen

Datum23 mrt 2019 12:00 - 20:00
LocatieBeursgebouw
PlaatsEindhoven
Omschrijving
Beschikbaar44 stuks
Leden tickets (max. 2) € 10,00 per ticket
Introducé tickets (max. 8) € 12,50 per ticket
Datum24 mrt 2019 11:00 - 18:00
LocatieBeursgebouw
PlaatsEindhoven
Omschrijving
Beschikbaar48 stuks
Leden tickets (max. 2) € 10,00 per ticket
Introducé tickets (max. 8) € 12,50 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon