Header home

IJsbeelden Festival

VOOR €11,50 NAAR BIJZONDERE TENTOONSTELLING

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Tot en met zondag 3 maart 2019 strijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen in Zwolle.

Het thema van het Nederlands IJsbeelden Festival dit jaar is: “Wereldberoemde verhalen”. De beste ijskunstenaars uit de hele wereld komen naar Zwolle waar ze in een 1.200 m2 grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het verhalenthema in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. “Special effects” met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer. Romeo en Julia, de Drie musketiers, Robin Hood, Animal Farm, Allice in wonderland, Harry Potter en nog veel meer verhalen worden ijskoud tot leven gewekt.

Combineer je bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival met een bezoek aan de gezellige Hanzestad Zwolle. Een stad met een rijke geschiedenis, gezellige winkelstraten en het vermogen om je smaakpupillen maximaal culinaire te prikkelen. Zwolle is een stad die uitnodigt om ontdekt te worden. Je bent meer dan welkom!

ijsbeelden19-draakWaar en wanneer
Zwolle, IJsselhallen
Tot en met zondag 3 maart 2019
dagelijks van 10-17 uur
Op maandag gesloten m.u.v. de voorjaarsvakantie

Kaarten
De normale kassaprijs is €16,50 en online betaal je €14,50. Jij krijgt €3 korting op de onlineprijs en betaalt slechts €11,50 per persoon.

 voor deze aanbieding.
Footer Icon