Header home

ABN AMRO Wearables

SPECIALE KORTING VOOR MEDEWERKERS!

Op abnamro.nl/wearables staan de producten en links naar de webshops waar de geschikte wearables te koop zijn. Deze wearables hebben een door Mastercard gecertificeerde betaalchip. ABN AMRO klanten krijgen de wearable thuisbezorgd en na activatie via mobiel bankieren of internet bankieren kan de klant meteen contactloos betalen.

Alleen de wearables van de merken hieronder kunnen gekoppeld worden aan de betaalrekening van ABN AMRO klanten. Deze wearables voldoen aan de certificeringseisen van Mastercard voor betrouwbare en veilige betalingen.

Speciale korting voor medewerkers
Op onderstaande wearables geldt een speciale korting voor medewerkers. Kortingen en bestelperiodes varieren.

wearables-ringK-ring
De ringen zijn waterdicht, gemaakt van zirconia-keramiek en te verkrijgen in zwart en wit met diverse kleuren aan de binnenkant. De ring hoeft niet opgeladen te worden. Let op, de prijzen op de site van K-ring zijn in Ponden.
Bestel met je ABN AMRO mailadres en ontvang 10% korting.
Kortingscode: ABNemp2019
Geldig tot 31-12-2019

wearables-laksLAKS
LAKS heeft een divers aanbod wearables die niet opgeladen hoeven te worden. Hoge bedragen reken je af met de pincode van je betaalpas. LAKS biedt diverse dames- en herenhorloges, sleutelhangers en armbanden aan.
Bestel met je ABN AMRO mailadres en ontvang 10% korting.
Kortingscode: abnemployeesdis10%
Geldig tot 31-01-2019

wearables-olympicOlympic
Olympic is het eerste Nederlandse horlogemerk dat ingebouwde betaalchips verwerkt in haar horloges. Olympic is onderdeel van PDA Group. Biedt verschillende nieuwe dames- en herenhorloges met betaalfunctie. De collectie bestaat uit 14 modellen in verschillende kleuren en uitvoeringen.
Bestel met je ABN AMRO mailadres en betaal geen BTW.
Kortingscode: OLYMPIC-ABNMEDEWERKERS
Geldig tot 28-02-2019

wearables-mondaineMondaine
Bij Mondaine kunt u dames- en herenhorloges met betaalfunctie bestellen. Het Swiss Made horlogemerk is gebaseerd op de officiële stationsklok van de Zwitserse spoorwegen. PDA Group verkoopt de Mondaine horloges in Nederland.
Bestel met je ABN AMRO mailadres en betaal geen BTW.
Kortingscode: MONDAINE-ABNMEDEWERKERS
Geldig tot 28-02-2019

wearables-garminGarmin
Garmin Pay is geïntegreerd in tien van de nieuwste Garmin smartwatches. Via de Garmin Connect™ app wordt de digitale betaalpas toegevoegd aan de portemonnee/wallet op de smartwatch.
Kortingsactie van Garmin voor medewerkers is verlopen.

wearables-fitbit-jpgFitbit Pay
Fitbit helpt je om een gezonder leven te leiden door je dagelijkse activiteiten, slaap, voeding en gewicht bij te houden. Een aantal van de Fitbit producten zijn voorzien van de betaalfunctie Fitbit Pay.
Fitbit komt binnenkort met een speciale aanbieding voor medewerkers. Hou connections “wearable payments’ in de gaten.

Ook in 2019 kun je je fitness wearable declaren uit je Benefit budget. Kijk hier voor meer informatie.
Footer Icon