Header home

ROOZ Amsterdam

20% KORTING OP HET GEHELE ASSORTIMENT BUSINESS TASSEN

Finally a business bag with class…..
20 % korting op de gehele collectie, exclusief voor PV leden
Speciale aanbieding voor PV leden! Stijlvolle lederen business tassen vanaf €300,00 (normale prijs €375,00).

BRAND
ROOZ Amsterdam ontwerpt en produceert exclusieve en stijlvolle handgemaakte business tassen en accessoires van het allermooiste rundleer. ROOZ Amsterdam staat voor elegantie gecombineerd met duurzaamheid en comfort.

rooz-beigeHOW IT STARTED
ROOZ Amsterdam is in 2017 opgericht door Ilse Zuurveld en Niels van Rooijen. Ilse werkte bij een grote financiële instelling en was al enige tijd op zoek naar een elegante laptop trolley. Tegenwoordig besteden we veel aandacht aan onze zakelijke outfit en daar hoort natuurlijk een stijlvolle laptop trolley bij, aldus Ilse.

De alom bekende zwarte laptop tas en trolley is ouderwets en bepaald geen stijlvolle oplossing, dat hoeft in deze tijd echt niet meer! De zoektocht leverde niets op en in 2015 besloten Ilse en Niels zelf een elegante business tas met losse trolley te ontwikkelen. Het resultaat mag er zijn!
Inmiddels is het assortiment uitgebreid en zijn er 5 verschillende modellen verkrijgbaar, zowel voor dames als heren. In de XL tassen past zelfs een 17 inch laptop.
De business tassen kunnen eenvoudig en veilig worden vastgeklikt op de trolley. Met de ROOZ Amsterdam business tas kan je zowel zakelijk als privé voor de dag komen!

WORK HARD PLAY HARDER! 

 voor deze aanbieding.


pv-ster-20

Aanbieding details

Categorie:Exclusief
Geldig van:11 januari 2019
Geldig tot:31 december 2019Footer Icon