Header home

Hijs Hokij vrijkaarten

GRATIS NAAR IJSHOCKEYWEDSTRIJD IN DEN HAAG!

IJshockey. De snelste teamsport ter wereld!
Kom, beleef en geniet...........
Hijs Hokij is een Nederlandse ijshockeyclub uit Den Haag. De thuiswedstrijden van de club worden gespeeld in De Uithof. Zij komen uit in de hoogste divisie van het ijshockey in Nederland en de Benelux. Met een bikkelharde selectie, een grote achterban en geweldige sfeer is een ijshockeywedstrijd van deze vereniging zeker een bezoekje waard! 

Het bijwonen van een ijshockeywedstrijd is een waar spektakel. Een belevenis, die je niet wilt missen!!!

Voor mensen die nog twijfelen : check dit filmpje op YouTube!!
Het is echt de moeite waard........ Ook als je nog nooit een ijshockeywedstrijd hebt meegemaakt, zal je genieten van de strijd op het ijs. En iedere aanmoediging vanaf de sfeervolle tribune zal de spelers van de Haagse HIJS HOKIJ sterker maken! Trek een warme trui aan, doe een das om en kom naar de Uithof!

Vrijkaarten
Jij kunt nu GRATIS naar zo'n ijshockeywedstrijd. Op vrijdag 18 januari a.s. speelt Cairox Hijs Hokij tegen de BULLDOGS LIEGE en jij kunt daarbij zijn!
Uiteraard ben jij niet alleen van harte welkom, maar ook je partner / kinderen / ouders / vrienden / buren etc. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

hijs-hokij-kampioensfotoWaar en wanneer
De Uithof te Den Haag
18 januari 2019 om 21.00 uur
Meer informatie:

Bestellen
Normale prijs bedraagt €9,00 inclusief servicekosten. De mensen die interesse in vrijkaarten hebben kunnen mailen naar tickets.topsport@hijshokij.nl  
In deze mail moet duidelijk je naam, PV ABN AMRO, de datum van de wedstrijd en het aantal gewenste kaarten vermeld staan. Na aanmelding wordt er een bevestiging van de bestelde kaarten gemaild en waar de kaarten kunnen worden opgehaald.

Aanvragen voor vrijkaarten kun je indienen t/m donderdag 17 januari a.s.
Maar..........wees er snel bij want VOL = VOL!!!!
Footer Icon