Header home

Apassionata Last-minute

VOOR €35 NAAR NIEUWE SHOW CAVALLUNA

Grandioze paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek staan centraal in de meeslepende verhalen van de makers van de eerdere paardenshows van Apassionata World. Laat je verrassen door CAVALLUNA – World of Fantasy!

CAVALLUNA - World of Fantasy
CAVALLUNA komt met haar nieuwe show ‘World of Fantasy’ naar Rotterdam Ahoy op zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019. Grandioze paardrij- en danskunst, meeslepende muziek, fascinerende lichteffecten en een betoverend decor zijn de vaste ingrediënten voor een briljante show voor jong en oud. Maar liefst 56 verschillende paarden, waaronder o.a. het minipaard en de Percheron hengst van paardenfluisteraar Bartolo Messina, de IJslanders van Uli Reber, de Friezen van Filipe Fernandez en de Lusitano’s van Luis Valenca, zijn te zien in de Ahoy Arena. De show wordt in Duitsland geroemd om de vele spectaculaire acties, waaronder een bloedstollende Hungarian Post en de stuntrijders van de CAVALLUNA Academy.

Ga mee op een onvergetelijk paardenavontuur voor jong en oud – met schitterende kostuums, licht en muziek en de prachtigste choreografieën.

cavalluna-sprongWaar en wanneer
Rotterdam, Ahoy Arena
zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019 
Aanvang 14.00 uur

Van €59,00 voor €35,00!
Voor beide dagen bedraagt de prijs €35,00 exclusief servicekosten. De normale prijs bedraagt € 59,00 (vanaf 13 jaar) en € 49,00 (kinderen t/m 12 jaar) exclusief servicekosten.
Omdat deze bestelling via Eventim loopt komen er per bestelling €3,50 verzendkosten en €1,80 transactiekosten bij.
Voor deze aanbieding zijn de laatste 2e rangs plekken beschikbaar.

 voor deze aanbieding.
Footer Icon