Header home

Holland zingt Kerst 2=1

VOOR €37,75 NAAR MEEZING KERSTFEEST IN AHOY ROTTERDAM

Het gezelligste meezing-kerstfeest van Nederland
Nederland heeft er in 2018 een kersttraditie bij in de vorm van het gezelligste meezing kerstfeest; Holland Zingt Kerst. De succesformule Holland Zingt Hazes is al 5 jaar een echte traditie en zorgt jaar in jaar uit voor uitverkochte zalen. Hoogste tijd dus voor de eerste officiële wintereditie van Holland Zingt: "Holland Zingt Kerst 2018". 

Ahoy Rotterdam wordt dé grootste kerstkroeg van het land waarin vrienden, familie en collega’s mogen meezingen met alle grote kersthits van ‘All I Want For Christmas’ tot ‘Let It Snow’, van ’Thank God It’s Christmas’ tot ‘Last Christmas’.

Xander de Buisonjé, Anita Meijer, Danny de Munk, Trijntje Oosterhuis, Tommie Christiaan, Edsilia Rombley, Lee Towers, Karin Bloemen, Dwight Dissels, Roel van Velzen en Jamai zorgen ervoor dat het een avond wordt om nooit te vergeten.

Het concept van Holland Zingt Kerst blijft trouw aan de immens populaire Holland Zingt-formule: Nederlands bekendste artiesten, alle grote hits en een avond luidkeels meezingen staan garant voor een avond ongekend gezellig kerstfeestspektakel. Holland Zingt Kerst is de ideale avond uit om in de echte kerstsfeer te komen, met het 15.000-koppige publiek als grootste kerstkoor van Nederland. Zing elke kerst-knaller uit volle borst mee en mis dit spektakel niet!

hzkerst-zaalWaar en wanneer
Sportpaleis Ahoy te Rotterdam
vrijdag 21 december 2018
aanvang 20.00 uur
Voor meer informatie: www.hollandzingtkerst.nl

Kaarten
Voor het concert op vrijdag 21 december 2018 hebben wij een exclusieve korting op eersterangs zitplaatsen in het midden van de eerste ring (vak AG).

De normale prijs bedraagt € 75,50 inclusief servicekosten. De laatste kaarten bieden wij aan met 50% korting. Jij betaalt slechts €37,75 per kaart! Wees er snel bij want OP = OP !!

De E-tickets krijg je uiterlijk donderdag 19 december a.s. gemaild.

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen

Bestellen

Datum21 dec 2018 20:00
LocatieSportpaleis Ahoy
PlaatsRotterdam
Omschrijving
Beschikbaar17 stuks
Leden tickets (max. 2) € 37,75 per ticket
Introducé tickets (max. 8) € 37,75 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon