Header home

Top 2000 Live Café

VOOR €19,50 NAAR MUZIEKEVENEMENT IN DEN HAAG

Muziekliefhebbers opgelet! Het succesvolle muzikale evenement met live band, popkoor en originele Top 2000 DJ’s komt terug.
Het Top 2000 Live Café, georganiseerd in een theatertent op het Malieveld in Den Haag, speelt de meest populaire Top 2000 nummers. Een eerbetoon aan de muziek en bovenal een bruisend evenement.
Met ook dit jaar weer de Vinyl Store die 2 keer zo groot is als vorig jaar.

Het is ieder jaar weer een periode waar muziekfans met spanning naar uit kijken. De start van de Top 2000, een radioprogramma van de publieke omroep waarbij de 2.000 populairste platen achter elkaar worden gedraaid. Een bonte stoet van muziekstijlen en genres komt voorbij tijdens de laatste dagen van het jaar. Het nieuwe ‘Top 2000 Live Café’ in Den Haag sluit naadloos bij dit muzikale spektakel aan. In een grote theatertent op het Malieveld wordt een ode gebracht aan de populairste muziek van dit moment, die gedraaid wordt door DJ’s Mark Stakenburg en Kasper Kooij. Ze zijn bekend van de originele Top 2000. Daarnaast speelt de band ‘Piano House’ gedurende de avond een groot aantal nummers live. ,,Het wordt een ongeëvenaard muzikaal feest”, zegt woordvoerder Mike Leegwater. ,,De band is gespecialiseerd in verzoeknummers en improvisatie. Ze spelen zowel rock, pop als Nederlandse klassiekers. De groep past dan ook perfect bij een avond als deze.” Ook een koor komt voorbij. ,,Ze zingen vooral popnummers.

top2000-bandWaar en wanneer
Den Haag, Malieveld
donderdag 27 december 2018
vrijdag 28 december 2018
zaterdag 29 december 2018
zondag 30 december 2018

aanvang 19.00 uur

Kaarten
Voor bovengenoemde data zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. OP=OP!
De normale prijs voor €27,50. Jij krijgt 30% korting en betaalt €19,50 p.p. voor dit populaire muziekevenement.

Extra: Op vertoon van je ticket kun je op locatie een gratis T-shirt  t.w.v. €19,95 afhalen.

De genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €2,90 transactiekosten en/of €3,50 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht. 

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen.

 voor deze aanbieding.
Footer Icon