Header home

Chinees Nationaal Circus

VOOR €24,30 NAAR KERSTVOORSTELLINGEN IN ALMERE

Vanwege het 30-jarig bestaan presenteert het Chinees Nationaal Circus een show gebaseerd op het wereldberoemde bouwwerk De Chinese Muur.

Groot, sterk en majestueus! Vrijwel geen enkel ander bouwwerk in China staat zo symbool voor het intellect van de Chinese hoge cultuur, waarvan de effecten ook worden weerspiegeld in de perfectie van meer dan tweeduizend jaar oude Chinese acrobatiek.

Dertig bekroonde topartiesten vieren nu samen met jou het unieke karakter van Chinese acrobatiek in deze show rondom 'the Great Wall'. De show zit vol met spectaculaire acrobatiek, betoverende dans, ontroerend drama, gevoelige muziek en humoristische poëzie.

In 1989 zorgde de Weense multimediakunstenaar André Heller er voor het eerst voor dat het Europese publiek van het Chinees Nationaal Circus kon genieten! Ondertussen zijn we dertig jaar en vele shows verder. Er is in de entertainmentindustrie geen vergelijkbaar project dat kan tippen aan dit fenomeen.
Met meer dan tien miljoen bezoekers is dit circus in Europa inmiddels een begrip dat je niet mag missen!

chinees-nationaal-circusWaar en wanneer
Almere, Kunstlinie
dinsdag 25 december 2018
woensdag 26 december 2018
aanvang 11.00 en 15.00 uur

Kaarten
Voor bovengenoemde data zijn een beperkt aantal eersterangs plaatsen beschikbaar. OP=OP!
De normale prijs voor 1e rang is €39,50. Jij krijgt 38% korting en betaalt €24,30 p.p. voor deze geweldige kerstshow.

De genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €2,90 transactiekosten en/of €3,50 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht. 

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen.

 voor deze aanbieding.
Footer Icon