Header home

Cats, de internationale hitmusical

LAST-MINUTE: 25% KORTING OP SHOWS IN AMSTERDAM

De musicalklassieker CATS van Andrew Lloyd Webber komt voor slechts vijf weken naar Nederland. In december 2018 en januari 2019 zal de hitmusical te zien zijn in het Amsterdamse RAI Theater en het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam. Een musicalklassieker die al meer dan drie decennia lang de harten verovert van jong en oud. Het is de allereerste keer dat CATS in ons land in het Engels zal worden opgevoerd door een Londense West End-cast. Dit is vanzelfsprekend met Nederlandse boventiteling.

cats-podiumHet verhaal
Het tijdloze verhaal raakt zowel jong als oud: het speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar, waarop de ‘Jellicle’- katten hun grote bal vieren. Eén van hen zal door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren en een nieuw kattenleven te gaan beginnen. Grizabella, de glamour kat die jarenlang de wijde wereld heeft verkend, keert juist deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar tot haar verdriet willen ze niets van haar weten. Het kattenfeest wordt wreed verstoord wanneer Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de schurkachtige Macavity. De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider. En deze wijze oude kater kiest uitgerekend Grizabella om herboren te worden.

cats-groepWaar en wanneer
Amsterdam, RAI Theater
donderdag 20 december 2018
vrijdag 21 december 2018
donderdag 27 december 2018
vrijdag 28 december 2018
woensdag 2 januari 2019
donderdag 3 januari 2019
vrijdag 4 januari 2019
Aanvang 15.00 en 20.00 uur

Kaarten
Voor bovengenoemde data zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. OP=OP!
De normale prijs varieert per rang van €50.15 tot €76,40. Jij krijgt 25% korting en kunt al vanaf €37,70 naar deze geweldige musical.

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €2,90 transactiekosten en/of €3,50 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht. 

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen.

 voor deze aanbieding.
Footer Icon