Header home

Toppers in Concert 2019

VOOR €57,50 NAAR DE 15-JARIGE JUBILEUMEDITIE!

Het thema voor Toppers in Concert 2019 is HAPPY BIRTHDAY PARTY ‘THE BEST OF’ JUBILEUM EDITIE. Kom jij op het 'verjaardagspartijtje'? Zet je feestmuts op en hang je slingers om! Samen met 65.000 feestvierders gaan de Toppers er iedere avond een ouderwetse 'KNALFUIF' van maken die zijn weerga niet kent. Natuurlijk gaan ze ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met 's-werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem. Ook gaan ze een stukje terugkijken…. Wat is jouw favoriete Toppers Medley van de afgelopen 14 jaar?

Dresscode 2019
Met ruim 3 miljoen bezoekers en ieder jaar een Top 3 plaats in meest succesvolle stadionconcerten in de wereld blijft het succes van Toppers in Concert voortduren. De meest indrukwekkende dresscode was ongetwijfeld bij het vorige jubileum 5 jaar geleden. Kippenvel bij het zien van de Nederlandse vlag en een traditie die ze dus in ere willen houden bij een jubileum. Volledig Oer-Hollands en 'Over de Top'! De dresscode is dus:

◦Feestelijk ROOD voor de tweede ring
◦WIT voor de eerste ring
◦BLAUW voor het veld.

Dit alles met een kleine TOUCH OF GOLD, de Toppers bestaan immers niet voor niets 15 jaar!

Het ultieme feest van verbroedering vier je traditiegetrouw met vrienden, familie of collega’s. Stel ze maar alvast op de hoogte en zorg dat je er op tijd bij bent!

toppers-2019-posterWaar en wanneer
Johan Cruijff Arena te Amsterdam
zaterdag 1 juni 2019
aanvang: 20.30 uur
Voor meer informatie: www.topppersinconcert.nl

Kaarten
Is het jou niet gelukt (goede) plaatsen voor dit 15 jarig jubileum meezingfeest te bemachtigen? Bestel dan nu je kaarten via de PV!

Wij hebben een beperkt aantal zitplaatsen op de eerste ring in vak 122 (Gold Zone 1) voor het concert op zaterdag 1 juni 2019. Aanvang 20.30 uur.
Wees er snel bij want OP = OP !!!

De normale entreeprijs voor deze kaarten bedraagt €67,50 incl. servicekosten. Uiteraard bieden wij onze leden de kaarten goedkoper aan. De ledenprijs geldt voor lid en partner/één introducé. Voor meer familie en vrienden betaal je de introducéprijs.

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen. 

Bestellen

Datum1 jun 2019 20:30
LocatieJohan Cruijff Arena
PlaatsAmsterdam
Omschrijving
Beschikbaar2 stuks
Leden tickets (max. 2) € 57,50 per ticket
Introducé tickets (max. 8) € 67,50 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon