Header home

Vakantiebeurs 2019

VOOR €9 NAAR JAARBEURS UTRECHT

Blaas het stof van je koffer en loop je wandelschoenen alvast in, want de kaartverkoop voor het leukste vakantie event van het jaar is officieel gestart! Ben jij klaar voor een gezonde dosis vakantievoorpret? Profiteer dan van deze actie op je toegangsbewijs. Dat is pas gemakkelijk je vakantiebeurs vullen!

Van 10 t/m 13 januari 2019 barst het grootste vakantiespektakel van Europa weer los, daar waar jouw vakantievoorpret al begint… Laat je grensverleggend inspireren en informeren over allerlei bestemmingen! Volg workshops, dans mee en proef hapjes van de hele wereld. Op de Vakantiebeurs vind je het breedste aanbod van elk type vakantie. En dat allemaal in één dag en onder één dak.

Nieuw op de Vakantiebeurs
In 2019 word je weer verrast met een aantal nieuwe bestemmingen en activiteiten. We lichten alvast een tipje van de sluier op:

  • Het emiraat Ras al Khaimah, Libanon en Georgië zijn o.a. voor het eerst aanwezig
  • Kijk vanuit het Vakantiebeurs reuzenrad uit over heel Zuid-Europa
  • Leer zeilen, abseilen, duiken of kitesurfen op het event
  • Ontmoet in Urban sferen de (lokale) experts van NewYork.nl en de Time to Momo reisgidsen
  • Vertrouwde reisorganisaties als TUI, Kras, Fox, Corendon, Djoser, Koning Aap, ANWB en vele anderen zijn weer van de partij
  • Nieuwe specialistische routes, zoals de fiets- en wandelroute en wijn route

vakantiebeurs-2019-landenOntdekken. Beleven. Doen.
Boek bovendien de beste aanbiedingen en vakantiedeals. Ontdek nieuwe bestemmingen en spreek met lokale experts om de leukste restaurantjes, hot spots en accommodaties, zonder een wirwar aan internetpagina’s door te hoeven scrollen, gewoon één-op-één, in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom lekker in de vakantiesfeer met culinaire verrassingen, live muziek en entertainment. En ervaar zelf hoe de Vakantiebeurs al je zintuigen prikkelt.

Tijdens een bezoek aan de Vakantiebeurs zie je letterlijk de hele wereld aan je voorbij trekken. Van Frankrijk, Italië en Portugal, loop je zo door naar Amerika, Afrika, China en Australië. Of je nu van actieve vakanties houdt, verre bestemmingen, cruises, ontspannen reizen, familievakanties of stedentrips; er is voor iedereen wat wils.

Kijk voor meer informatie op www.vakantiebeurs.nl.

vakantiebeurs-2019-abseilen vakantiebeurs-2019-edventure vakantiebeurs-2019-dansen

Waar en wanneer
Jaarbeurs te Utrecht
donderdag 10 t/m zondag 13 januari 2019
van 10.00-17.30 uur (zaterdag tot 20.00 uur)

Kaarten
De normale toegangsprijs is € 15,00 voor een dagkaart en € 12,00 voor een middagkaart (toegang vanaf 13 uur). Kinderen t/m 16 jaar gratis toegang. 
Uiteraard bieden wij onze leden de kaarten goedkoper aan: voor slechts €9,00! 
Voor die prijs kun je gaan wanneer je wilt.

 voor deze aanbieding.
Footer Icon