Header home

Holland zingt Hazes 2019

BETAAL SLECHTS €72,50 VOOR EERSTERANGS ZITPLAATSEN!

In 2019 komt het echte Hazes gevoel letterlijk dichterbij dan ooit. Want tijdens deze 7e editie zullen Nederlands grootste artiesten voor het eerst in een in-the-round setting alle grote Hazes hits ten gehore brengen. Dus hef met ons het glas en zing luidkeels mee tijdens dit grootse meezingspektakel.

Inclusief uniek optreden van André Hazes in duet met het hologram van zijn vader.
Voor het eerst in de geschiedenis van Holland Zingt Hazes gaat André Hazes in duet met het hologram van zijn vader! Dat wordt ongetwijfeld voor iedereen een kippenvelmoment. Voor André, die tijdens zijn grote optredens altijd een kruk op het podium met daarop een biertje voor zijn vader heeft klaar staan, is het duet een droom die uitkomt. Maar niet alleen voor André. Sinds Holland Zingt Hazes het hologram heeft geïntroduceerd, roepen de fans om een duet met vader en zoon.

Holland Zingt Hazes blijft trouw aan de inmiddels bekende formule. Alle grote Hazes hits gezongen door topartiesten waarbij het publiek luidkeels meezingt in de grootste kroeg van Nederland! Kortom Holland Zingt Hazes staat garant voor een heerlijke avond feest.

hazes2019-trioWaar en wanneer
Amsterdam, Ziggo Dome
vrijdag 22 maart 2019
aanvang 20.00 uur
www.hollandzingthazes.nl

Kaarten
Voor het concert op vrijdag 22 maart 2019 hebben wij een exclusieve korting op eersterangs zitplaatsen op de eerste ring (vak 111). Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij want OP = OP !!

De normale prijs bedraagt € 85,50 inclusief servicekosten. Bestel nu je kaarten via de PV en betaal voor deze eersterangs zitplaatsen slechts een ledenprijs van € 72,50 per ticket!
Ledenprijs geldt voor jou en je partner (of 1 introducé). Voor verdere familie en vrienden betaal je de introducéprijs.

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen

Bestellen

Datum22 mrt 2019 20:00 - 22:45
LocatieZiggo Dome
PlaatsAmsterdam
Omschrijving
Beschikbaar3 stuks
Leden tickets (max. 2) € 72,50 per ticket
Introducé tickets (max. 8) € 85,50 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

InloggenFooter Icon