Header home

Garmin

€100 KORTING OP GARMIN PAY SMARTWATCH!

Na een succesvolle Wearables pilot gaan we vandaag live met de smartwatches van Garmin. Dit is de eerste wearable die ABN Amro beschikbaar maakt voor al haar klanten.

garmin-624x362

Introductie Garmin
Eind oktober publiceerde smartwatch fabrikant Garmin een persbericht waarin de introductie van ‘Garmin Pay’ bekend werd gemaakt. Met Garmin Pay kunnen klanten met hun Garmin smartwatch contactloos betalen.

Vanaf vandaag is het dan zover: Garmin Pay is beschikbaar voor alle ABN Amro klanten! Garmin Pay is geïntegreerd in tien van de nieuwste Garmin horloges. Klanten kunnen betalen bij de verkooppunten die beschikken over een contactloze betaalautomaat. Dit kan tegenwoordig al op 85% van de verkooppunten met een terminal.

Op www.abnamro.nl/wearables informeren wij de klant over hoe hij zijn wearable aan zijn betaalrekening kan koppelen, de kosten van de dienst, welke wearables beschikbaar zijn en welke binnenkort volgen.

Nieuwsgierig naar de andere wearables? Kijk dan alvast op www.abnamro.nl/wearables en laat daar je mailadres achter om de ontwikkelingen te volgen.

Wil jij ook betalen met een Garmin Pay smartwatch?
Alle medewerkers die lid zijn van de ABN Amro personeelsvereniging kunnen gebruik maken van extra voordeel op de Garmin Vivoactive 3.
Keuze uit 6 varianten. Allemaal met € 100 korting:

 

van

voor

vívoactive 3, zwart met rvs rand en zwarte siliconen polsband

€ 299,99

€ 199,99

vívoactive 3, wit met rvs rand, en witte siliconen polsband

€ 299,99

€ 199,99

vívoactive 3, zw met lijst een grijze rand en zwarte siliconen band

€ 329,99

€ 229,99

vívoactive 3, wit/rose gold

€ 329,99

€ 229,99

vívoactive 3, Music

€ 329,99

€ 229,99

vívoactive 3, Music granite blue / rose gold

€ 329,99

€ 229,99

Declareer je fitness wearable voor nog meer voordeel
Declareer je fitness wearable via je benefit budget. Naast het gemak van betalen met een wearable van Garmin geeft deze ook inzicht in je hartslag, je stappen, je slaap en je meet je gelopen trappen. Dit kan een leuke stimulans zijn om aan je vitaliteit te werken en daarom helpt ABN AMRO je graag een handje om hiervan gebruik te maken. Je kunt tot €200 declareren uit je Benefit budget van de aankoopkosten van je nieuwe wearable. Meer informatie

Meer weten?
Voor meer informatie over de verdere uitrol van wearables en de campagne met Swiep, kijk op www.abnamro.nl/wearables of op de Connections pagina 'Wearable Payments'.

De aanbieding is geldig tot en met 31 december 2018
Ben je nog geen lid, meld je dan nu aan via https://www.pvabnamro.nl/lid-worden
Voor meer informatie over de Garmin Pay Smartwatches bezoek je de Garmin website: https://explore.garmin.com/nl-NL/garmin-pay/

 voor deze aanbieding.
Footer Icon