Header home

Profuomo

ONTVANG 20% KORTING OP JE GEHELE ONLINE BESTELLING!

Profuomo is hét luxe herenmodemerk dat uitblinkt door zijn stijlvolle collectie van de hoogste kwaliteit. Van overhemden tot aan jassen en accessoires, je vindt hier alles voor een complete outfit. Zoals je mag verwachten van een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in Italiaanse design collectie, is de manier waarop de collecties dezer dagen worden gemaakt niet veranderd sinds 1934. Nog steeds wordt er gebruik gemaakt van de mooiste materialen en samengewerkt met de beste Italiaanse wevers, maar dan gecombineerd met de technologieën van nu.

Het perfecte witte overhemd
Het witte overhemd is de musthave van de mannelijke garderobe. Profuomo heeft voor iedere man het perfecte witte overhemd, in een uitvoering die past bij de persoonlijkheid van de drager. Ze zijn samengebracht in de White Wall: een reeks van hoogwaardige witte overhemden, met ieder een eigen karakter. Je vindt daarom gegarandeerd bij Profuomo het overhemd dat past bij jouw situatie en stijl.

Exclusieve kortingsactie
Leden van de Personeelsvereniging leden krijgen exclusief 20% korting op het gehele Profuomo assortiment! Van overhemden, broeken en colberts tot aan vele anderen heren items. Bekijk de collectie op profuomo.com.

profuomo-2018-08-banner

 

 voor deze aanbieding.
Footer Icon