Header home

DenK Wellness Arrangementen

25% KORTING OP DIVERSE ARRANGEMENTEN!

DenK alleen maar aan ontspanning ...
Beschut tussen de bomen, aan de rand van het bos, in de authentieke omgeving van Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort is men druk bezig met de realisatie van een lang gekoesterde droom. Grenzend aan ons prachtige Landhuis openen zij deze herfst - exclusief voor hun hotelgasten - de deuren van Spa & Wellness "'t Princenbosch". Een separate Wellnessvleugel grenzend aan het Landhuis waar je je onderdompelt in ontspannen sferen. 

Exclusief voor PV-leden geldt 25% korting op 3 verschillende wellness-arrangementen:

denk-wellness-dameBali flower & Deep Relaxing arrangement
Voor het ultieme ontspanningsweekend...
Onthaasten komt tegenwoordig maar weinig voor in de agenda! Landgoed Duin & Kruidberg biedt jou graag de luxe om te genieten van de rust en ontspanning.

Het Deep Relaxing arrangement is een echte aanrader voor wie even tijd voor zichzelf nodig heeft en bestaat uit:

 • Overnachting in een Patiokamer 
 • VIP Pakket Cinq Mondes 
 • Bali Flower ritual
 • intense reiniging gebaseerd op het Balinese schoonheidsritueel. Volledig ontspannen met een stralende huid als eindresultaat.
 • Deep Relaxing Balinese massage: Laat dit eeuwenoude Balinese massageritueel je hullen in een sluier van rust. Een ware zintuigelijke beleving, waarbij traditionele Thaise strijk- en zachte rekbewegingen je lichaam tot ontspanning zullen brengen. 
 • Uitgebreid ontbijtbuffet

Van €212,50 voor €159,00 per persoon!
Deze arrangementprijs is per persoon en gebaseerd op een verblijf van twee personen (eenpersoonstoeslag vanaf € 75,00) en op basis van beschikbaarheid. De arrangementprijs is exclusief toeristenbelasting en administratieve kosten à € 2,00 p.p.


denk-wellness-bali

Bali Relax arrangement
Voor de optimale ontspanning...
Vanaf het moment dat je de oprit van het Landgoed oprijdt kan de ontspanning beginnen. Geniet van de rustgevende natuur, de ongedwongen sfeer en maak je verblijf compleet met een uur in "Bali". Laat je hullen in een sluier van rust. Een ware zintuigelijke beleving, waarbij traditionele Thaise strijk- en zachte rek bewegingen je lichaam tot ontspanning brengen.

Inhoud Bali Relax arrangement:

 • Overnachting in een Patiokamer
 • VIP Pakket Cinq Mondes
 • Deep Relaxing Balinese massage: Laat dit eeuwenoude Balinese massageritueel je hullen in een sluier van rust. Een ware zintuigelijke beleving, waarbij traditionele Thaise strijk- en zachte rekbewegingen je lichaam tot ontspanning zullen brengen.
 • Uitgebreid ontbijtbuffet

Van €162,50 voor €121,00 per persoon!
Deze arrangementprijs is per persoon en gebaseerd op een verblijf van twee personen (eenpersoonstoeslag vanaf € 75,00) en op basis van beschikbaarheid. De arrangementprijs is exclusief toeristenbelasting en administratieve kosten à € 2,00 p.p.denk-wellness-bloemRevitalizing arrangement
Voor de sportieve wandelaar...
Geniet van het weelderige Nationaal Park Zuid-Kennemerland via een van de vele wandelroutes die voor je klaar liggen bij de receptie. Bij terugkomst op het Landgoed, geheel ontspannen van de rust die de natuur biedt zijn je voeten aan de beurt voor enige ontspanning... Totaal ontspannen kun je wegdromen in een van de hotelkamers.

Inhoud Revitalising Arrangement:

 • Overnachting in een Patiokamer 
 • Wandelroute 
 • VIP Pakket Cinq Mondes 
 • Revitalizing Leg Treatment 
 • Een ontspannende en drainerende massage gebaseerd op grepen uit de Chinese geneeskunde 
 • Uitgebreid ontbijtbuffet in Brasserie DenK

Van €127,50 voor €95,50 per persoon!
Deze arrangementprijs is per persoon en gebaseerd op een verblijf van twee personen (eenpersoonstoeslag vanaf € 75,00) en op basis van beschikbaarheid. De arrangementprijs is exclusief toeristenbelasting en administratieve kosten à € 2,00 p.p. 

 

landgoed-denk-luchtfoto

 

Waar en wanneer
Aanbod geldig t/m 31-12-2018
Landgoed Duin & Kruidberg
Spa- & Wellness 't Princenbosch
Duin en Kruidbergerweg 60
2071 LE Santpoort
Voor meer informatie: duin-kruidberg.nl/nl/spa-wellness

 voor deze aanbieding.
Footer Icon